PEVAČICA PROSTAČKI IZVREĐALA VANJINE FANOVE! Bagro, m*rš u svoje selo i tamo izigravajte žrtve! NIJE SE TU ZAUSTAVILA
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

OPET BRUTALNO DIVLJA I PSUJE

PEVAČICA PROSTAČKI IZVREĐALA VANJINE FANOVE! Bagro, m*rš u svoje selo i tamo izigravajte žrtve! NIJE SE TU ZAUSTAVILA

Stars -

Muzički šou "Zvezde Granda" glavna je tema u medijima poslednjih dana zbog slučaja Vanje Knežević (18), koja je izbačena iz takmičenja, zbog, kako je navedeno vređanja pojedinih članova žirija.

Vanja Knezevic
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Ona je o javno govorila na društvenim mrežama i istakla da su plasirane laži o njoj. Vanja je zbog nepravde koja joj je učinjena, dobila podršku ogromnog broja ljudi, koji su stali uz nju, ali su i kritikovali članicu žirija, koja ju je javno izvređala i ponizila i koja je, prema sopstvenom priznanju, insistirala da devojka iz Banjaluke bude diskvalifikovana.

Međutim, ovolike reči podrške mladoj devojci, ali i kritike koje su upućene na račun ponašanja, stava i rečnika pevačice, njoj se nisu svidele, pa je na Instagramu izvređala sve one koji su stali na Vanjinu stranu. Ona je u svojoj objavi tek punoletnu devojčicu nazvala k...nom.

Vanja Knežević
foto: Printskrin/Instagram

- Dosta bre bagro sa lažima! Takmičarka je diskvalifikovana, jer je objavljivala da žiriju treba bokserom da se razbije glava! Kakav je, bre, to način? Ajde bre, sad svaki nebitni ku...n da pravi sebi slavu ovako? Ako imaš psihičkih problema, nisi za takmičenje, nego za lečenje. Svako ko podržava ovakve budale, neka bre p...i ku...c. Mrš u svoje selo, pa izigravajte žrtvu! S*re mi se od seljaka! - napisala je članica žirija svoj komentar na tekst objavljen na jednom portalu, u kome Vanja tvrdi da su je pojedinci psihički zlostavljali i da je izbačena iz takmičenja, jer je upadala u reč žiriju.

Kada je posle ovako prostačkih reči i uvreda, njen Instagram profil zatrpan ogromnim brojem negativnih komentara i kritika, ali i kako joj je broj pratioca počeo da opada u rekordnom roku, ona je ovaj post ubrzo izbrisala i objavila novi.

Vanja Knežević
foto: Printskrin/Instagram

- Svaki izbačeni ili diskvalifikovani kandidat iz takmičenja ima pravo da se ljuti, vređa, laže, lije lažne suze i glumi tobož naivnu žrtvu, kao što je bio ovaj poslednji slučaj. Ali, kako bih vam rekla, u takmičenju više nije. Sori! - dodala je ona.

Vanja Knežević
foto: Printskrin/Instagram

Nigde je nema

Marija i dalje ćuti

Marija Serifovic, Vanja Knezevic
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Vanjina mentorka u takmičenju Marija Šerifović se još nije oglasila o slučaju diskvalifikacije njene kandidatkinje. Pevačica je na svoj stori pre dva dana postavila kratko obaveštenje da će izneti jedinu i pravu istinu o ovom događaju.

- Samo da se razbudim, pa ću vam reći šta je istina u vezi sa diskvalifikacijom moje kandidatkinje - napisala je pevačica. Ubrzo je ovaj stori obrisala, i nije se više oglašavala na ovu temu.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:25

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUSTILA BEOGRAD, A SADA SE OGLASILA! Pokazala kako uživa u Kaliforniji, nazdravlja s prijateljima i SUNČA SE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track