DEJAN MILIĆEVIĆ IDE NA SUD ZBOG PRETNJI SMRĆU! Fotograf bio na METI kritika zbog spota Hurricane, a sada je doneo ODLUKU!
Foto: Printscreen/Novo jutro

oglasio se

DEJAN MILIĆEVIĆ IDE NA SUD ZBOG PRETNJI SMRĆU! Fotograf bio na METI kritika zbog spota Hurricane, a sada je doneo ODLUKU!

Stars -

Dejan Milićević uradio za pesmu Evrovizije i grupu "Hurricane" zbog čega je naišao na negativne komentare.

On smatra da je njegova uloga da ulepšava ljude i doprinosti umetnosti, te da nikog svojim radom nije povredio, ali činjenica je da mnoge mlade zvezde tokom saradnje žele da mu nametnu svoje mišljenje.

Hurricane, Dejan Milicevic
foto: Youtube Printscreen, Dragan Kadić

- Previše mlado, ludo, sigurno u to što izgovara, bez ikakvog iskustva, pripreme za život i bez ikakve edukacije šta znači estrada i šou biznis. Prave početničke greške i mešaju se u posao, a trebalo bi samo da prepuste stručnjacima da odrade svoj deo posla, i da se fokusiraju na sebe i na svoj psihički i fitički momenat - navodi on.

Po njegovim rečima, ovakvih situacija nije imao sa najpoznatijim javnim ličnostima, jer se nekada znao red i cenio se nečiji rad, a danas, zbog šale koju je napravio na društvenim mrežama fotografu je prećeno smrću.

"Taj sajber kriminal se vrlo lako otkriva i brzo ćemo se naći na sudu sa tim ljudima koji su mi pretili smrću. Samo sam napravio šalu, a neki shavatju toliko lično", rekao je on.

Dejan Milićević
foto: Printscreen/Novo jutro

Kurir.rs/I.B/Grand

BONUS VIDEO:

00:14

RELJA POPOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Pevač zabrinuo fanove objavom, a TRUDNE Nikolije ni na vidiku! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track