00:15

TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZAPLESALA SAMO U BRUSU, PA PODIGLA TEMPERATURU! Uvija kukovima, komentari samo pršte! VIDEO

PROVOCIRA

TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZAPLESALA SAMO U BRUSU, PA PODIGLA TEMPERATURU! Nije realno kako uvija kukovima, trbušnjaci u prvom planu!

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović neretko deli provokativne fotografije i snimke na društvenim mrežama, pretežno na Instagramu, gde ima preko milion pratilaca.

Novom objavom ostavila je bez daha muškarce koji je prate. Naime Teodora se snimala u brusu i farmerkama, dok je u ritmu muzike igrala i isto vreme pevala uvijajući kukove kao profesionalni plesači.

Ono što su svi primetili jeste i njena savršena linija, a pogotovo struk koji je pri pokretima koje je pravila posebno došao do izražaja.

Teodora Džehverović
foto: Pritnscreen

Njeni pratioci nisu mogli da ostanu imuni da na što su videli, pa su je obasipali komentarima, ali i gomilom srca u vidu emotikona.

"Nisi realna, ti si devojko pravo čudo", "Savršeno plešeš, imaš dara za sve", "Tea, sve si lepša i lepša", "Prava si kidalica", "Znamo ko će biti najzgodniji na leto", "Boginja si, iskreno": gasili su komentari ispod objave.

Inače, Teodora mesecima uživa u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem i ne krije koliko je zaljubljena.

- Nino se uklopio sa mojim društvom kao da se znaju čitav život. Kada smo išli na vikendicu sa mojim prijateljima i porodicom, on se družio sa njima i bilo je sve savršeno. Veoma cenim kod njega što shvata koliko je meni bitna porodica i on je sa moje strane odlično prihvaćen. Takođe, i mene su svi njegovi prihvatili i za sada je sve super - ispričala je Teodora jednom prilikom.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:25

DŽEHVA POKAZALA OBNAŽENOG DEČKA! Teodora snimala HAOS i NERED u stanu, a onda je kroz kadar prošetao NINO bez odeće! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track