ŠERIFOVIĆEVA BAŠ NADRLJALA! PLAVUŠA VANJU IZBACILA, A MARIJU BLOKIRALA: Nisi mene zaštitila, a ti si bila gora od mene!
Foto: Printscreen

ŠOK

ŠERIFOVIĆEVA BAŠ NADRLJALA! PLAVUŠA VANJU IZBACILA, A MARIJU BLOKIRALA: Nisi mene zaštitila, a ti si bila gora od mene!

Stars -

Članica žirija Zvezda Granda koja je tražila diskvalifikaciju kandidatkinje Vanje Knežević obrusila se i na koleginicu Mariju Šerifović. Njoj je, po svemu sudeći, zasmetalo to je što pobednica Evrovizije realno sagledala celokupnu situaciju i iznela svoj stav u zvaničnom saopštenju na Instagramu putem video poruke, koji se njoj nije dopao.

"Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama dodatno je opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga. Dodaću, Marija koja je koristila mnogo gore reči od "obukla se kao tetka" prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija", napisala je pevačica.

Marija Serifovic, Vanja Knezevic
foto: Printscreen/Zvezde Granda

"Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude "pshičko zlostavljanje", već deo našeg posla kao žirija. Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao tortutu, ne treba da se bavi show biznisom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkciju koja je jasno osudila celu ovu farsu, biću još jača".

Društvene Mreže
foto: Prinstcreen

Marija Šerifović, inače Vanjina mentorka, oglasila se dan ranije na svom Instagram profilu.

- Za čitavu situaciju sam saznala u avionu. Apsolutno mi je sumanuto i nenormalno da kandidat koji je u takmičenju šeruje sadržaj koji je uvredljiv po bilo koga, a ima veze sa Grand produkcijom, pogotovo sa žirijem. Razlog je prost, tek je četvrti, peti krug, tek trebaš da se takmičiš i pevaš, a istovremeno, Vanja je neko ko ima samo 18 godina, pa je možda na neki drugi, prijatniji način trebalo da joj se skrene pažnja - započela je Marija.

Istakla je i da joj odmah nakon neprijatne situacije, traženo da njena takmičarka bude isključena iz takmičenja, ali i da ona sama nema tu vrstu ovlašćenja.

Obracanje Marije Šerifović na Instagramu
Obracanje Marije Šerifović na Instagramufoto: Printscreen

- Na kraju je produkcija donela odluku o njenoj dikvalifikaciji. Meni se čini da su svi preterali, smatram da Vanja nije trebala da podeli sporan sadržaj, posebno što im je na početku svake emisije objašnjeno da ništa što je vezano za Zvezde Granda ne objavljuju na društvenim mrežama. Milsim da produkciji nije trebala ova diskvalificija, a sada kada ne postoiji način da se sve ovo ispravi, mi je stvarno žao, jer se napravio veliki problem, bez velikog razloga. Sve je to moglo drugačije da se reši, na mnogo lepši i ugodniji način, a ne da se izjavljuju grube i teške reči. I još jednom moram da naglasim da mi je užasno što se bilo ko od mojih kolega našao u situaciji da se oseća loše, istovremen mi je beskrajno žao, ne samo Vanje, nego i ostalih kandidata. Čak su i postojali neki pokušaji da se ova stvar reši, međutim neke su stvari bile vrlo isključive - završila je Šerifovićeva.

Podsetimo, Vanja je u Zvezdama Granda od članice žirija dobila brojne kritike na račun svog izgleda, uz jasan izraz lica negodovanja zbog jasnog stava žirija o njenom celokupnom nastupu. Vanja je uz plač napustila takmičenje, a na njenom Instagramu je nakon toga podelila uvredljiv sadržaj na račun pojedinih članova žirija, nakon čega je i diskvalifikovana iz muzičkog takmičenja.

Vanja Knezevic
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kurir.rs/Lj. S.

Bonus video:

00:25

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUSTILA BEOGRAD, A SADA SE OGLASILA! Pokazala kako uživa u Kaliforniji, nazdravlja s prijateljima i SUNČA SE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track