MORENIN MUŽ BACIO OKO NA SAŠINU KUĆU U OPATIJI! Manuel: Popoviću, dajem ti 5.000.000 evra za vilu! SVE U INAT ŽENI PEVAČICI
Foto: Privatna Arhiva

Hit priča

MORENIN MUŽ BACIO OKO NA SAŠINU KUĆU U OPATIJI! Manuel: Popoviću, dajem ti 5.000.000 evra za vilu! SVE U INAT ŽENI PEVAČICI

Stars -

Kuću Saše Popovića u Opatiji merka muž Morene Marjanović Manuel Curi, para koji je proteklih nedelja bio tema broj jedan zbog porodične afere.

Ovaj biznismen iz Hrvatske, koji ratuje s ljubavnikom svoje žene Aleksandrom Čabarkapom - zbog kojeg ga je bivša učesnica rijalitija "Parovi" napustila - kaže da mu se nekretnina nekadašnjeg prvog čoveka "Granda" i te kako sviđa i za nju je spreman da plati i do pet miliona evra.

Saša Popović
foto: ATA Images

- Popović je jedan gospodin i veoma ga cene u našoj zemlji. Njegova kuća je na odličnom mestu i čini mi se da vredi oko tri miliona. Međutim, ja bih mu dao i pet ako želi da je proda. Moja žena na sve moguće načine pokušava da me izbaci iz moje kuće, ali to joj neće poći za rukom, a i pored toga ću kupiti još nekretnina - priča Curi.

Morena Marjanovic
foto: Privatna Arhiva

Interesovalo nas je da li je ikada upoznao Popovića. - Lično nisam nikada imao priliku, mada sam ga viđao u Opatiji, kao i na jahti. On je uglavnom celo leto na našem primorju. Pokušaću preko prijatelja da dođem do njega i da mu ponudim saradnju. Ko zna, možda i odluči da proda kuću. Nikad se ne zna. Ja sam ozbiljan čovek i kod mene je sve jasno i čisto - poručuje Curi. Inače, Popović je u intervjuima govorio kako mu prija život u Opatiji i da tamo puni baterije, a često su mu u gostima Lepa Brena, Jana, Željko Joksimović i druge kolege sa estrade.

Kurir.rs / Printskrin

Bonus video:

01:30

Miloš Brkić u Pulsu Srbije otkrio da će postati tata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja