01:37

Seka otkrila kakva je kao majka, supruga i snajka

uskoro u ulozi voditeljke

MOJA SVEKRVA I JA SE TOLIKO VOLIMO I SLAŽEMO! Seka Aleksić otkriva kakva je DOMAĆICA i šta sprema mužu Veljku!

Stars -

Pevačica Seka Aleksić i kuvar Radomir Raša Vlačić bili su gosti u današnjem izdanju emisije "Puls Srbije" i tom prilikom govorili su o novoj emisiji "Majke i snajke" koja počinje sa emitovanjem na Kurir televiziji u ponedeljak od 20 sati.

- Mi mislimo samo šta ćemo pričati, ne slušamo šta nas ko pita. Mogu da kaćem da smo se snašli, super nam ide. Nisam sebe zamišljala u ovoj ulazi, koketirati sa kamerama je deo mog posla. Uživela sam se, poželela sam da idem na snimanja, super se zabavljamo, jedemo u pauzama - rekla je Seka.

Seka Aleksic
foto: Kurir

- Da mi neko rekao da će Seka da mi nedostaje pre dve nedelje, rekao bih da je lud - rekao je Raša.

Raša je objasnio kakva su pravila emisije:

Seka Aleksic
foto: Kurir

- Učestvuje porodica, 5 majke i snajke, one udružuju svoje varjaču i trude se da spreme što bolje jelo. Mi im zadajemo, ja imam poverenja u Seku. Nisam probao za sada ništa što je Seka spremala. Seka i ja na kraju nedelje dajemo ocenu, a ako sin pogodi ko je šta spremio dobijaju dodatne poene i nedeljnu nagradu.

Seka Aleksic
foto: Kurir

Seka je otkrila u kakva je kao majka, supruga i snajka:

- Ne bih o tome gde sam savršena, u kuhinji još treba da učim. Dobra sam u ulozi supruge i majke. Moja svekrva i ja se toliko volimo i slažemo. Sjajno se slažemo, ja sam bila mudra, naučila sam sve recepte od nje. On voli da jede domaća kuvana jela, bez mesa, klot, pasulj i grašak. Voli i rusku salatu sa domaćim majonezom - zaključila je Seka u Pulsu Srbije.

Seka Aleksic
foto: Kurir

OVDE MOŽETE PRATITI KURIR TELEVIZIJU UŽIVO.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:37

ŠTA JE TO URADILA I POKAČILA PO KUĆI?! Seka Aleksić sinovima priredila NOVOGODIŠNJU BAJKU, sve izgleda nestvarno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja