OVAKO SE TO RADI U SVETU: Žiri IKS Faktora sa Novog Zelanda izbačen zbog VREĐANJA kandidata!
Foto: Printscreen Youtube

PRAVEDNO

OVAKO SE TO RADI U SVETU: Žiri IKS Faktora sa Novog Zelanda izbačen zbog VREĐANJA kandidata!

Stars -

Slučaj Vanje Knežević koja je diskvalifikovana iz Zvezda Granda na zahtev jedne od članica žirija većč danima je glavna tema u javnosti. Ipak, čini se da samo u našem šouu žiri ima pravo da vređa kandidate na osnovu fizičkog izgleda i da nakon toga nastavi da radi svoj posao kao da se ništa nije dogodilo.

Zvezde Granda
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Slična situacija kao u "Zvezdama Granda" pre nekoliko godina se dogodila i na Novom Zelandu, ali s dosta drugačijim ishodom. Britanska pevačica Natalija Kils i njen muž Vili Mun su 2015. godine sedeli u stolici sudija "X faktora", ali nakon ispada koji su napravili, izbačeni su iz šoua.

Natalija Kils, Vili Mun
foto: Printscreeen Youtube

Produkcija je reagovala ubrzo po završetku emisije u kojoj su ovo dvoje pevača napali kandidata Džoa Irvajna, koji je po Natalijinom mišljenju u potpunosti iskopirao stajling njenog muža.

- Kao umetnica koja poštuje kreativni integritet i intelektualnu svojinu, moram da priznam da sam zgađena u kojoj meri si iskopirao mog muža. Od kose do odela koje nosiš. Da li imaš ikakvo poštovanje prema tuđoj originalnosti - pitala ga je pevačica, ali je nastavila da govori da ju je sramota što mora da sedi tu u njegovom prisustvu i da ga udostoji svog komentara.

Natalija Kils
foto: Profimedia

Posle toga se uključio Natalijin suprug, koji je takođe bio nemilosrdaan prema takmičaru. Ubrzo potom, Natalija je nastavila da vređa dečka, koji je zaplakao.

Iks Faktor
foto: Printscreen Youtube

Identične situacije dešavale su se takmičarima u Zvezdama Granda, između ostalog i Vanji, kada ih je jedna od članica žirija žestoko vređala na osnovu fizičkog izgleda.

Vanja Knezevic
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Produkcija "X faktora" je ubrzo posle tog skandala izbacila poznati bračni par iz žirija tog šou-programa.

Natalija Kils, Vili Mun
foto: Printscreen Youtube

Mediji su tada pisali kako je Natalija javno uništila svoju karijeru i da više nikada neće moći da se vrati na staro zbog postupaka koji su svi osudili.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

00:25

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUSTILA BEOGRAD, A SADA SE OGLASILA! Pokazala kako uživa u Kaliforniji, nazdravlja s prijateljima i SUNČA SE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja