URAGANKE ODUŠEVLJENE NOVIM PLAJNOVIM PATIKAMA: Naziv modela od 750 evra je poseban hit!
Foto: Dejan Milićević

saradnja na pomolu?

URAGANKE ODUŠEVLJENE NOVIM PLAJNOVIM PATIKAMA: Naziv modela od 750 evra je poseban hit!

Stars -

Članice grupe Hurricane, koje će nas ove godine predstavljati na Evrosongu, oduševljene su modnim kreatorom Filipom Plajnom, te ga i Sanja, Ivana i Ksenija prate na Instagramu, a često i same nose neke njegove modele.

Filip Plejn
foto: Printscreen/Instagram

Ipak, čini se da je najviše oduševljena Ivana Nikolić, koja se posebno obradovala nedavnom objavom dizajnera, da će se njegov najnoviji model patika zvati isto kao i naša grupa - Hurricane.

Filip Plejn, Hurricane
foto: Printskrin/Instagram

Naziv, ali i model crno-bele patike modernog dizajna, koja je deo nove Plajnove kolekcije i košta 750 evra. Ivana je Filipovu objavu podelila na svom Instagram storiju.

Filip Plejn, Hurricane
foto: Printskrin/Instagram

- Idemo - napisala je Nikolićeva uz sliku patika, na kojoj je tagovala koleginice iz grupe i samog dizajnera.

Ovaj stori se svideo i samom Plajnu, pa je nedugo zatim, vraćajući se iz Beograda svojim privatnim avionom podelio ovu njihovu objavu, što je tek raspametilo popularne Uraganke, ali i njihove fanove.

- Ooo, da li je to nova saradnja na pomolu? Plajn vas oblači za Eurosong? Da li ste vi novi modeli za njegovu najnoviju kampanju? - samo su neki od komentara tviteraša, kada su videli dizajnerovu objavu.

Aleksandar Vucic, Filip Plejn
foto: Printscreen

Podsetimo, sam kreator je lično boravio u Beogradu, gde se susreo sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali i ručao u jednom prestižnom restoranu. Povod posete je bila proizvodnja njegove garderobe u jednoj fabrici u Novom Pazaru, gde je boravio pre nešto više od mesec dana.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video

02:17

URAGANKE PILE RAKIJU I JELE ĆEVAPE SA DŽONIJEM DEPOM! A kad čujete šta ih je pitao- ŠOKIRAĆETE se! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track