PUKLO JOŠ JEDNO KUMSTVO NA ESTRADI: Severina venčanoj kumi nije čestitala rođendan, Andrea slavila s NJIMA! Neće joj biti pravo
Foto: Damir Dervišagić

slavila sa bADRIĆKOM

PUKLO JOŠ JEDNO KUMSTVO NA ESTRADI: Severina venčanoj kumi nije čestitala rođendan, Andrea slavila s NJIMA! Neće joj biti pravo

Stars -

Severinina venčana kuma Andrea Čermak, proslavila je 45. rođendan, a na Instagramu su osvanule fotografije s kućne proslave i to bez pevačice, koja joj nije na društvenim mrežama čestitala rođendan.

Andrea Čermak
foto: Printscreen/Pritnscreen

Nina Badrić objavila je fotografiju na kojoj ona i Izabel Kovačić poziraju sa Andreom uz rođendansku tortu. Izabel je u ruci držala mobitel na kojem se, na videopozivu, videla i Vanja Modrić, supruga Luke Modrića.

"Godine su samo broj", napisala je Nina u opis fotografije ispod koje se javio i Hrvoje Čermak, Andrein suprug, s nizom smajlića.

Izabel joj je ranije i na Instagramu uputila čestitku. "Sretan rođendan sestro", napisala je uz zajedničku fotografiju.Inače, Andrea je bila kuma na vjenčanju Severine i Igora Kojića, a Severina je također bila kuma njoj na vjenčanju s Hrvojem Čermakom. "Jedna pored druge ili miljama daleko, zauvijek povezane i srcem i dušom", poručila je Severina jednom prilikom Čermakovoj snahi kojoj ove godine ipak nije čestitala rođendan putem društvenih mreža kao što to inače čini na rođendane bliskih ljudi.

Da se uočiti i da je neke ranije fotografije s Andreom Čermak Severina izbrisala s društvenih mreža.

Severina
foto: Printscreen Youtube RTL

kurir.rs

Bonus video:

00:13

MILICA SE UDALA ZA MILIJARDERA KAZAHSTANCA A SVI JE PROZIVAJU DA JE PLASTIČNA: Bila sam mis Južne Srbije i pre svih operacija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track