UZIMAO 100.000 € ZA VEČE, A SAD REŠIO DA VIŠE NIKAD NE PEVA NA SVADBAMA! Lukas sve iznenadio: Neću da mi TRPAJU PARE gde stignu!
Foto: Marina Lopičić

doneo važnu odluku!

UZIMAO 100.000 € ZA VEČE, A SAD REŠIO DA VIŠE NIKAD NE PEVA NA SVADBAMA! Lukas sve iznenadio: Neću da mi TRPAJU PARE gde stignu!

Stars -

Folker Aca Lukas za razliku od svojih kolega rešio je da se posveti poslovnim obavezama, iako mesecima ne nastupa zbog situacije sa korona virusom.

- Ne bih ja da vodim polemiku da li je momenat za izdavanje. Mislim da je sad baš momanat za izdavanje, baš zato što nema nastupa, moramo da živimo od nečeg, od prodaje albuma... To je neki vid zarade, bar za mene - ističe pevač.

- Situacija je za sve teška. U poslednjih godinu i po dana sam imao 2 nastupa. Otkazao sam čak i koncert u Makedoniji, da mi ne bi spočitavali. Nisam imao kovid, vakcinisao sam se. Jedno 10 puta sam se testirao, jedno pet puta sam se testirao na antitela, i nemam ni jedno ni drugo. Ne plašim se ničega, samo zemljotresa - dodao je Aca i otkrio da je za jedan nastup uzeo čak 100.000 evra.

Aca Lukas
foto: Pritnscreen

- Svi oni kojima je novac broj jedan, zarađuju ga, ali ni približno kao ljudi kojima je dobar posao na prvom mestu. Najveći novac smo zaradili u kombinaciji Saša Mirković - Aca Lukas. Nove Godine su najskuplji nastupi. Da li sam radio za 100 hiljada za Novu godinu, jesam i za više sam radio. Pare dođu i prođu - zaključio je Lukas.

Otkrio je i zbog čega ne peva privatna veselja.

- Posledni put sam pevao svadbu u Rimu i rekao sam više nikad. Ja da pevam pa da mi trpaju pare gde stignu, pa posle te pare dajem nekom, ja to ne mogu. Vole da dođu 20 pevača, plaćeni smo Ceca i ja bili, a ostali pevači gledali, i onda ja treba da dam tu lovu da bi se platili svi ostali pevači, to mi je van svake pameti - rekao je Aca u emisiji "Premijera".

Aca Lukas
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:13

LUKA RACO PROSLAVIO 30. ROĐENDAN! Glumac oduvao svećice, a u TORTU nećete prestati da gledate! Svuda EVRIĆI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track