NEKAD I SAD Jami je na početku karijere bila TOP a u 51. godini GRMI kakvo telo ima! Posle 30 godina jedna stvar na njoj nije ista
Foto: Ana Paunković

zanosna

NEKAD I SAD Jami je na početku karijere bila TOP a u 51. godini GRMI kakvo telo ima! Posle 30 godina jedna stvar na njoj nije ista

Stars -

Pevačica Jasna Milenković, poznatija u javnosti kao Jami, na društvenoj mreži Instagram, podelila je sliku "nekad i sad" i oduševila fanove svojim izgledom iz mladosti, ali i kako izgleda u 51. godini.

Osim boje kose, Jami se nije mnogo promenila jer i dalje drži do sebe i zategnute linije.

Kako je ranije rekla, pevačica je oduvek vodila računa o svom izgledu.

- Oduvek vodim računa o sebi. Jedem onoliko koliko mi je dovoljno, a ne preko toga. Kad je najslađe tada prekini i uvek imaj meru u svemu - otkrila je pevačica tajnu dobrog izgleda.

Jasna Milenković Jami
foto: Ana Paunković

- Mene su stvarno muškarci voleli, kao i sada. I pričalo se da sam prava zavodnica, međutim ja sam ustvari toliko jedna iskrena osoba i brižna. Imam nenormalnu dobru energiju. Ne vole muškarci one koje stalno kukaju i jadaju se. Svakome je potrebna osoba koja će uvek imati lepu reč i da jednostavno voli život. Kako zračim, tako i privlačim.

Pevačica je nedavno kupila i stan od 150.000 evra na Dorćolu.

- Kupila sam stan na Dorćolu ima malo istine u tome da je koštao 150.000 evra. To je pretvoreno u jedan divan prostor u kojem ja imam sve. Tu imam sve što je meni potrebno. Imam solarijum, masaže, termomasažni krevet, laser za trajnu epilaciju. Ono što imam i što mi je potrebno u ovom trenutku. Zahvaljujući toj aparaturi blistam, a i dobila sam boju kao sa Maldiva.

Jasna Milenković Jami
foto: Ana Paunković

kurir.rs

Bonus video:

00:08

JAMI POKAZALA ĆERKU! Pevačica objavila snimak naslednice koju je dobila iz braku sa Anđelovim stricem, njih dve neverovatno liče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track