SKUP OSMEH! Mnogi hoće CECINE ZUBE od 8.000 evra, Ražnatovićkin stomatolog ima NEOBIČAN ZAHTEV
Foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić, Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Navala

SKUP OSMEH! Mnogi hoće CECINE ZUBE od 8.000 evra, Ražnatovićkin stomatolog ima NEOBIČAN ZAHTEV

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović izuzetno vodi računa o fizičkom izgledu, a naročito o osmehu, koji je i njen zaštitni znak. Njeni zubi su među najskupljim na estradi. Folk zvezda je za blistavo beli osmeh dala malo bogatstvo, tačnije 8.000 evra, o čemu je Kurir prvi pisao, kada ju je i slikao tokom jedne od posete stomatologu.

Svetlana Ražnatović, Svetlana Ražnatović Ceca, Ceca, Land Rover, auto, sajam automobila
foto: Marina Lopičić

Nema sumnje da se svaki cent isplatio, jer su obožavatelji toliko oduševljeni Cecinim osmehom da žele potpuno isti. U prilog tome svedoči i nedavna objava Ražnatovićkine zubarke na Instagramu. - Mnogi žele Cecin osmeh. Mi smo najsrećniji kada je vidimo nasmejanu, imamo mnogo razloga za to - napisala je Ražnatovićkina zubarka, koja je podelila i jedan od kartona na kojem je stavljena neobična naznaka: - Hoće zube kao Cecine - piše u kartonu.

Ceca
foto: Dragan Kadić

Ovim povodom kontaktirali smo i sa pevačicom, koja nije krila zadovoljstvo. - Drago mi je da je tako - kratko je poručila Ceca. Inače, Ražnatovićku krasi biserni osmeh koji žele i mnoge njene koleginice sa estrade. Ona često posećuje stomatologa. Tako je pre tri godine menjala navlake na zubima i izabrala najskuplji porcelan, što ju je koštalo 250 evra po zubu. Kurir je tada uslikao Ražnatovićku kad je ulazila u ordinaciju na Zvezdari, a iako nije htela da otkrije šta je tamo radila, ubrzo smo shvatili - iz njenog osmeha. Međutim, u poslednje vreme ona sa svojim pratiocima na društvenim mrežama često deli savete i preporuke, ali i otkriva gde se neguje i održava liniju i higijenu svojih zuba.

Svetlana Ražnatović
foto: Kurir TV

Podsetimo, krajem devedesetih godina Ceca je takođe bila hit, ali ne u zubarskim ordinacijama, već u frizerskim salonima. Njeni fanovi su tražili upravo njenu frizuru - kratku kosu zalizanu u stranu, koju je nosila tokom promocije albuma na kojoj su bili hitovi "Idi dok si mlad", "Znam" i drugi.

Ljiljana Stanišić, foto:Marina Lopičić

Smej se, smej Osmeh od milion dolara

Među estradom se već uveliko priča da najskuplji osmeh ima Dara Bubamara, čiji porcelanski zubi vrede 18.000 evra.

Dara Bubamara
foto: ATA Images

Odmah za njom je Milić Vukašinović, kome je zube od 15.000 evra platio menadžer Raka Marić. Milica Todorović je poznata kao neko ko nije pristalica estetskih operacija, a jedino što je promenila na sebi jesu zubi.

Milica Todorovic
foto: Ana Paunković

Za osmeh je dala 2.000 evra. Producent "Granda" Žika Jakšić je ispratio trend modernih, belih zuba, pa ih je zamenio. Emina Jahović isto nije žalila para, a Radi Manojlović je tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" 2009. nove zube platila Lepa Brena.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić Foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić, Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

00:07

MA, BRE, SVE PUCA OD POLJUBACA! Ceca objavila neodoljiv snimak malenog Željka, ne skida osmeh sa lica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja