JANJUŠ ODLUČIO DA SE ŽENI, A NJEGOV KUM DAO SVOJ SUD! Oglasio se i spomenuo njegovu bivšu ženu: Videćemo šta Ena MISLI O TOME!
Foto: Sonja Spasić

BOLJA MU JE ALEKS

JANJUŠ ODLUČIO DA SE ŽENI, A NJEGOV KUM DAO SVOJ SUD! Oglasio se i spomenuo njegovu bivšu ženu: Videćemo šta Ena MISLI O TOME!

Stars -

Marko Janjušević Janjuš odlučio je da se ponovo oženi, a ovu vest najpre je saopštio Maji Marinković.

Janjuš je Maji otkrio da želi vezu sa Aleksandrom, što je ona primila kroz suze. A onda joj je saopštio i da se ženi, kao i da je kupio odelo.S obzirom na to da će Janjušu biti potreban svedok na venčanju, oglasio se njegov kum Marko.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- Pravo da Vam kažem ne znam ni koga će Janjuš da oženi, nisam pratio Zadrugu prethodna tri dana, a znate i sami da se za tri dana mnogo toga tamo promeni- rekao je kum ovog zadrugara i dodao:

- Rekao sam Janjušu, baš pred njegov ulazak u rijaliti, da ovaj put neću komentarisati ništa, jer nikad ne znam šta će on uraditi.

Otkrio je šta misli koja je zadrugarka bolja za njegovog kuma.

- Mislim da ni jedna nije za njega, ali ako baš moram da biram onda Aleks- kratko i jasno odgovorio je Paunović.

Otkrio je da je Janjuš u dobrim odnosima sa bivšom suprugom Enom, ali da se ni sa jednom nije čuo od kada je ušao u rijaliti.

- Videli su se na dan ulaska poslednji put, tad sam se i ja video sa njim, svi smo mi u dobrim porodičnim odnosima, ipak smo kumovi. A sa Enom ću se videti večeras pa ću znati i šta ona misili o svemu ovome. - zaključio je Aleksandar.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/Republika/M.M.

BONUS VIDEO:

05:00

SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja