SREMČICA JE POSTALA URBANA, U GRAD DOLAZIMO JEDNOM U DVE NEDELJE: Cakana otkrila kako živi na periferiji grada, ima i DŽAKUZI!
Foto: Damir Dervišagić

POSEDUJE RASKOŠNI DOM

SREMČICA JE POSTALA URBANA, U GRAD DOLAZIMO JEDNOM U DVE NEDELJE: Cakana otkrila kako živi na periferiji grada, ima i DŽAKUZI!

Stars -

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana prve dane proleća provodi u svojoj oazi mira u Sremčici, a kako kaže, poslednjih meseci u grad je odlazila samo kad nabavlja namirnice.

Pevačica kaže kako je blagoslovena što ima kuću, pa ne mora da sedi u zatvorenom.

Dragica Radosavljevic Cakana
foto: Damir Dervišagić

"Oduvek sam bila fizički aktivna, sada sam morala malo da usporim sa poslom i čak mi i prija. Presrećna sam što nisam morala da idem u grad i mogla sam da ugostim ljude koje znam da su zdravi i da su se pazili baš poput nas. Malo ko se kretao bilo gde tu u našem komšiluku, samo smo išli jedni kod drugih", priča Cakana i otkriva da čeka sunčanije dane kako bi zasadila već kupljeno cveće, ali i bambus koji će biti raspoređen oko đakuzija.

"Zasadila sam travu za macu, bambus koji je sada u saksijama premestićemo oko đakuzija, pa da nam tokom leta bude ugođaj. Malo će se sve preurediti, volimo da boravimo na otvorenom", kroz osmeh ističe pevačica i objašnjava da joj je tokom pandemije najvažnije da ostane zdravog uma:

"Bavim se kuhinjom, pripremam ručkove za decu, Neši, pravim kolače. Uvek mi je falilo još tri sata u ta 24 koliko dan traje. Šta god bilo važno je da ostanem zdravog uma. Dosta poznanika ide na psihoterapije, jeste loše, to su problemi od materijalnog do psihološkog trenutka... Ljudi padaju u očaj i zato mislim da je važno da se nečemu posvetimo, da ostanemo usredsređeni. Samo osmeh na lice i zagrljaj svako jutro sa onim koga imate pored vas. Vakcinisala sam se, obe doze sam primila."

Cakana ne krije da obožava da boravi u ovoj kući sa prelepim letnjikovcem, a kako kaže, najviše joj prija što nema buke i stalnih gužvi.

"U grad dolazimo jednom u dve nedelje, kupimo sve što nam treba i onda uživamo u dvorištu. Sremčica je postala vrlo urbana i broji veliki broj stanovnika, tako da dođe kao mali gradić. Lokacija je divna, kad uđem u dvorište, znam da sam van svake histerije i gužve. To nam je oaza mira. Kad ustanete ujutru i čujete ptičice, šta ima lepše", zaključuje pevačica.

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

01:37

Ljubav Kenijke i Zaječarca jača od svega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja