ELENA KARIĆ I DUŠAN RELJIN POTVRDILI VEZU?! Dizajnerki novi dečko javno izjavio ljubav: Volim tvoja STOPALA koja su me našla FOTO
Foto: Sonja Spasić

emotivan

ELENA KARIĆ I DUŠAN RELJIN POTVRDILI VEZU?! Dizajnerki novi dečko javno izjavio ljubav: Volim tvoja STOPALA koja su me našla FOTO

Stars -

Fotograf Dušan Reljin i dizajnerka nameštaja Elena Karaman dugo su krili romansu, nakon što se ona razvela od biznismena Jugoslava Karića.

Oni više ne kriju da uživaju u ljubavi, te je sada Dušan na svom profilu objavio Eleninu fotografiju i izjavio joj ljubav na neobičan način.

- Volim tvoja stopala, samo zato sto su hodala na zemlji i na vetru i kroz vodu dok me nisu našla - napisao je fotograf kao opis fotografije.

Dušan Reljin
foto: Pritnscreen

Inače, sada kada je potvrđeno da Elena u ljubavi sa Dušanom, o vezi njenog bivšeg muža Jugoslava Karića i nekadašnje misice Hrvatske, Barbare Ljilak ne prestaje da se priča.

Jugoslav Karić
foto: Damir Dervišagić

- Jugoslav i ja nismo u vezi, mi smo samo i isključivo prijatelji. Mnogo ga cenim i poštujem, a navodi o tome da smo u ljubavnoj vezi su neistiniti - rekla je za hrvatske medije pre nešto više od mesec dana Barbara, ipak, sada se navodi da su uhvaćeni zajedno kako idu kod astrologa.

Barbara Ljilak
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:05

ELENA KITIĆ PODIGLA NOGE PA SE SNIMALA: Miletova ćerka ne prestaje da provocira, od pogleda na nju ZAVRTEĆE VAM SE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track