IZVORINKA NE DOZVOLJAVA DA JOJ RADE O GLAVI: Pevačici se pokvarila frizura, ali je stvar uzela u svoje ruke! PAPARACO
Foto: Kurir

stars paparaco

IZVORINKA NE DOZVOLJAVA DA JOJ RADE O GLAVI: Pevačici se pokvarila frizura, ali je stvar uzela u svoje ruke! PAPARACO

Stars -

Pevačica Izvorinka Milošević najviše voli da se sama doteruje i namešta svoju frizuru, pa iako ima mogućnost da taj posao za nju obave profesionalci, ona to uvek glatko odbije, jer smatra da je sama sebi najbolji majstor i da je niko ne poznaje bolje od nje same.

Izvorinka Milošević
foto: Kurir

Pevačicu, poznatu po hit pesmi "Ja Vlajna, a ti Srbijanac", zatekli smo u šminkernici Kurir televizije, gde je nakratko svratila, kako bi se malo doterala za intervju i fotografisanje koje je kasnije usledilo.

Izvorinka Milošević
foto: Kurir

Izvorinka je naime, pre nego što je ušla da joj se popravi frizura, provela dosta vremena napolju, gde je snimala jedan prilog o svom pokojnom prijatelju i kolegi Predragu Živkoviću Tozovcu.

Kako je toga dana iznenada počeo da duva jak vetar, njena frizura se pokvarila, pa je morala da stane ispred ogledala i popravi punđu, po kojoj je prepoznatljiva. Ipak, ona nije dozvolila da joj niko "radi o glavi", pa je bila sam svoj majstor, te je za nekoliko minuta namestila kosu, i nasmejana izašla iz šminkernice, kako ne bi zakasnila na dogovoreni intervju.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

04:58

PRAVO IME IZVORINKE NE MOŽE NI DA SE IZGOVORI! Priznala zašto ga je promenila, pa progovorila o NOVOJ ljubavi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track