POSLE KRVI U ČAŠE I PLESA OKO VATRE, IMA RITUAL I SA KOZAMA Elena Karić svaku noć pred spavanje ode u ŠTALU i priča sa životinjama
Foto: Aleksandar Jovanović

u skladu sa prirodom

POSLE KRVI U ČAŠE I PLESA OKO VATRE, IMA RITUAL I SA KOZAMA Elena Karić svaku noć pred spavanje ode u ŠTALU i priča sa životinjama

Stars -

Molitve za zemlju, vodu i vazduh, skupljanje menstruacije u čaše, ples oko vatre uz mantre - samo su neki od rituala kojim je Elena Karaman šokirala javnost do sada. Dizajnerka eneterijera ne krije da je ozbiljna zagovornica života u skladu sa prirodom, a sada je otkrila kako provodi vreme pre odlaska u krevet.

Naime, pre spavanja, kako je otkrila na Instagramu, ona ode u štalu i mazi koze i nežno razgovara s njima.

Elena Karić
foto: Pritnscreen/Instagram

„Pričamo priče za laku noć“, napisala je Elena pored ograde u štali i priča kozama koje su oko nje.

Inače na svom imanju dizajnerka ima i druge domaće životinje, poput krava i kokošaka, a jednom prilikom je pokazala da uživa da bosa ulazi u kokošinjac i tako hrani životinje.

Nakon što se razvela od Jugoslava Karića i prodala imanje na kojem su zajedno živeli, Elena je počela sa gradnjom nove kuće. Međutim, za nju to nije obična gradnja, već se Elena koristi raznim spiritualnim ritualima kako bi bila sigurna da novo imanje ima pozitivnu i dobru energiju. Tako je često viđaju da se moli pored zemlje na kojoj planira da izgradi novu nekretninu, ali i da daje blagoslov za temelj. Tokom traženja lokacije, Elena je mirisala zemlju kako bi bila sigurna da je to pravo mesto za novi dom, a kada je izabrala imanje u gustoj šumi, na svoj način je zahvalila “majci zemlji” što joj je podarila vodu za piće na imanju.

Elena Karić
foto: Pritnscreen/Instagram

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:09

E NEKA SI JE OTERALA TAMO GDE JOJ JE MESTO! Anastasija Ražnatović nije mogla da se suzdrži, objavila snimak koji je NASMEJAO sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track