Najnovije vesti

SLOBA VASIĆ O BRAKU, RODITELJSTVU I PRIJATELJSTVIMA NA ESTRADI: Imao sam mnogo teških situacija! Niko se nije setio da me POZOVE!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKREN

SLOBA VASIĆ O BRAKU, RODITELJSTVU I PRIJATELJSTVIMA NA ESTRADI: Imao sam mnogo teških situacija! Niko se nije setio da me POZOVE!

Stars

Pevač Sloba Vasić našao je mirnu luku pored supruge Jelene Karagić sa kojom je nedavno dobio i ćerku kojoj su dali ime Marija. Novopečeni roditelji posvećeni su svojoj mezimici i uživaju u ovoj ulozi, a sada Sloba otkriva kako je zapravo počela njegova ljubavna priča sa Lelom, kako se snalazi u ulozi tate, ali i o lažnoj vesti da je ubijen.

Možete li ispričati kako ste upoznali suprugu i kada ste shvatili da ste zaljubljeni u nju i da je ona žena vašeg života?

Upoznali smo se sasvim slučajno u jednom klubu u Banja Luci. Tada sam nastupao tamo i igrom slučaja, zadesili smo se u istom društvu. Zaljubio sam se na prvi pogled i te večeri joj rekao da će biti moja žena… Evo danas i jeste, Bogu hvala!

Kako je izgledao vaš prvi sastanak? Šta vas je najviše očaralo kod nje?

– Uživao sam dok sam je gledao. Bio sam zaista očaran njenom lepotom i šarmom. I non-stop sam joj davao komplimente! Najviše me je očaralo na prvu kao što rekoh njen izgled i taj šarm, energija koju ima u sebi. Neverovatna je zaista. A kada sam je malo bolje upoznao, njena duša, definitivno!

Kakav je bio osećaj kada ste postali tata? Koliko vam prija uloga roditelja i kako se snalazite?

– Bio je neverovatan osećaj! Nešto što želim najviše u životu, ostvarilo se i mislim da ne postoji niko srećniji od mene! Odlično se snalazim, uživam sa mojim detetom. U svemu.

Da li pomažete supruzi i u čemu?

– Naravno! U svemu! Ništa mi nije teško za nju.

Da li smatrate da na estradi ima pravih prijatelja i da li vas je neko od kolega razočarao i zbog čega?

– Ne bih mogao da kažem zaista. Ja nemam. Niti se sa nekim družim sa estrade, a slabo i imam kontakt. Iskreno, nemam ni razloga. Da je trebalo, verovatno bi bilo drugačije. Imao sam puno teških situacija, koje su dolazile do mojih kolega, niko se nije setio ni da me pita da li sam dobro, a kamoli da li mi nešto treba. Uglavnom su ta prijateljstva na estradi veštačka i iz neke koristi. Čim je nema, nemate više ni prijatelja. Čast izuzecima!

Mnoge kolege se žale kako im je pomoć države mala, dok su pojedini pevači odrekli tog novca u korist države. Kakav je vaš stav po tom pitanju?

– Nisam od tih koji su dobili pomoć od države! Sve ovo mi je previše i samo se nadam da će što pre proći! Zaista smo u katastrofalnoj poziciji! Nadam se isto tako i da ćemo se uspeti izvući iz svega, pošto mnogi od kolega iz iste branše nemaju nikakve prihode, niti se bave nekim drugim poslom! Veoma teška situacija! Mislim da ako ne puste uskoro sve normalno da funkcioniše, neće nikako biti dobro!

Kurir.rs/24.sedam/M.M.

BONUS VIDEO:

ĐANI ZABAVLJA NAROD I NA PLAŽI: Pevač zapevao svoj HIT usred Egipta, a zbog njegovih šala svi se SMEJU! VIDEO
00:15

ĐANI ZABAVLJA NAROD I NA PLAŽI: Pevač zapevao svoj HIT usred Egipta, a zbog njegovih šala svi se SMEJU! VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...