KORONA MI JE OSTAVILA POSLEDICE NA SRCU! Željko Vasić prošao kroz agoniju, a sada otkrio kako se oseća!
Foto: Damir Dervišagić

preležao opaki virus

KORONA MI JE OSTAVILA POSLEDICE NA SRCU! Željko Vasić prošao kroz agoniju, a sada otkrio kako se oseća!

Stars -

Pevač Željko Vasić u oktobru preležao je korona virus, a sada je otkrio kakve posledice je ona ostavila na njeogovo zdravlje.

- Dok sam imao virus u oktobru bio sam potpuno zdrav, jedini simptom koji sam imao bio je gubitak čula ukusa i mirisa. Svakako, sa porodicom sam bio u izolaciji. Imao sam jako visok nivo antitela i želeo sam da se vratim normalnom životu i rekreaciji ali shvatio sam da to teško ide jer sam se mnogo umarao. Nakon pregleda saznao sam da patim od postkovid sindroma ili produženog kovida kako ga zovu, te je virus ostavio posledice i na mom srcu, na perikardu. Srećom, oporavio sam se i sada se osećam odlično – kazao je pevač.

Sa Boškom i Aleksandrom pevač je podelio i podatak koji je sve iznenadio – da je od njegovog velikog hita „Žena kao ti“ prošlo više od 20 godina!

- Prošle godine trebalo je da izađe moj novi album s kojim sam želeo da obeležim tačno dve decenije od pesme „Žena kao ti“ ali me je korona omela u planovima, kao i većinu mojih kolega. Album je skoro kompletno gotov, ali i dalje čekam neko bolje vreme da publici predstavim nove pesme i da snimim nekoliko spotova – kazao je pevač u emisiji "Kec na jedanaest" na K1.

Željko Vasić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track