TRUDNA LUNA I MARKO KUPILI STAN OD 160.000 €: Đoganijev im bio mali, novi ima 80 KVADRATA i 3 SOBE, a evo gde se sele
Foto: Damir Dervišagić

novi život

TRUDNA LUNA I MARKO KUPILI STAN OD 160.000 €: Đoganijev im bio mali, novi ima 80 KVADRATA i 3 SOBE, a evo gde se sele

Stars -

evo gde se sele

Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković navodno su pazarili stan u izgradnji na Bežanijskoj kosi, a nekretnina ima 80 kvadrata, tri sobe i veliku terasu.

Budući roditelji rešili su da se skuće na ovoj lokaciji jer Lunin stan, u kom su do sada živeli na Novom Beogradu, nije dovoljno prostran, pa bi bio tesan od trenutka kada beba sredinom juna dođe na svet.

- Marko i Luna već mesecima razmišljaju o prodaji stana na Novom Beogradu jer nije dovoljno komotan i veliki za tročlanu porodicu. Miljković je pre nekoliko meseci preko kontakata koje ima u Beogradu počeo da se raspituje gde za kratko vreme može da nađe nekretninu sa tri sobe i terasom, pa je s prijateljem obišao nekoliko lokacija na kojima su nekretnine u izgradnji. Na kraju mu se svideo trosoban stan na Bežanijskoj kosi, a u pitanju je nekretnina od 80 kvadrata sa terasom, koju je i pazario - ispirčao je izvor blizak paru.

Marko Miljković, Luna Đogani
foto: Damir Dervišagić

Na lokaciji na kojoj Luna i Marko planiraju da se skuće cena kvadrata je oko 2.000 evra, pa će iskeširati oko 160.000 evra.

- Stan je u zgradi u kojoj se radovi polako privode kraju i uskoro bi mogla da bude komplet sređena za useljenje. Cena kvadrata je 2.000 evra, ali mi je Marko rekao da je spreman da da i više para jer sada ima dobre prihode. Zarađuje dosta od Jutjuba i svog brenda garderobe, a Luna se svakako ponudila da i ona učestvuje novcem koji se daje unapred za kupovinu, ali on za to neće da čuje - priča izvor i otkriva da par ne planira da prodaje stan u kom sada živi na Novom Beogradu jer će ga rentirati.

- Luna i Marko planiraju da stan u kom su sada stave u oglas i izdaju ga. Prvo su mislili da je najpametnije da ga prodaju i dodaju ostatak novca za novu nekretninu jer će ih s opremanjem sve koštati više od 160.000 evra. Sad im nije toliko bitna cena jer žure da se što pre usele dok se Luna ne porodi - priča sagovornik.

- Ne bih da pričam o ceni stana, ali je tačno da se uskoro selimo. U opticaju su bile dve lokacije, ali još ništa nije sređeno. Luna je odmah rekla da ne želi da se o tome piše i da sve držimo u tajnosti, pa poštujem njenu odluku. Sad nam je najbitnije da beba dođe zdrava na svet, a imam dosta ljudi koji su mi pomogli da odaberemo stan - rekao je kratko Miljković.

Marko Miljkovic
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/s.telegraf

Bonus video:

00:15

LUNA ĐOGANI ĐUSKA SA STOMAKOM DO ZUBA! Bivša rijaliti zvezda svaki dan u TOP raspoloženju, a jednu stvar je ZABRANILA VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track