KO JE KUM MARKA I LUNE ZBOG KOJEG ODLAŽU VENČANJE? Pravio haos u VB, oženio se voditeljkom pa razveo, a evo kako danas izgleda
Foto: Damir Dervišagić

prijatelji već 15 godina

KO JE KUM MARKA I LUNE ZBOG KOJEG ODLAŽU VENČANJE? Pravio haos u VB, oženio se voditeljkom pa razveo, a evo kako danas izgleda

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković odgodili su navodno venčanje jer njihov kum Savo Radović ne može da dođe u Srbiju zbog korona virusa.

Savo je dobar drug Marka Miljkovića i njih dvojica se druže otkako su zajedno učestvovali u rijalitiju "Veliki brata", koji se emitovao kod krajem 2006. godine.

Sava Radović
foto: Pritnscreen/Instagram

Upravo je Savo bio zvezda domaće verzije ovog rijalitija. On je ušao naknadno u kuću "Velikog brata", a tamo je važio za pravog šaljivdžiju.

Radović je uspeo da osvoji i tadašnju voditeljku rijalitija Irinu Vukotić koja se udala za njega. Par je dobio ćerkicu, ali njihov brak nije potrajao. Posle razvoda, Radović sa verenicom Željkom ima još dva sina.

Posle razvoda nestao iz javnosti, ali očito nije gubio vezu sa prijateljem. Savo je čak i bio podrška Marku kada je ulazio u Zadrugu. Veoma je aktivan na društvenim mrežama. On, kako je jednom prilikom napisao, živi na relaciji Nemačka-Srbiji i ima svoju privatnu firmu.

Irina Vukotić
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

00:14

VOLIM ŠTO MI SVI ZAVIDITE, NA SEBI NISAM RADILA NIŠTA! Trudna Luna Đogani postavila urnebesni snimak na mreže, svi vrište od SMEHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track