JEZIV PRIZOR NA TVITERU, HOROR LICE SAŠE VIDIĆA! Kreator sav u KRASTAMA, a sad se oglasio: Drugarica je svima poslala moju fotku!
Foto: Damir Dervišagić

šokirao izgledom

JEZIV PRIZOR NA TVITERU, HOROR LICE SAŠE VIDIĆA! Kreator sav u KRASTAMA, a sad se oglasio: Drugarica je svima poslala moju fotku!

Stars -

Na društvenim mrežama pravu buru i lavinu komentara izazvala je jeziva fotografija modnog kreatora Saše Vidića. Na njoj se vidi njegovo lice i otečene usne koje su u krvavim ranama.

Fotografija, koja deluje da ju je sam Saša fotografisao i nekom poslao, pre nekoliko dana je završila na Tviteru. Korisnici ove društvene mreže bili su zgroženi onim što su videli, tako da su i njihovi komentari bili mahom negativni.

Saša Vidić
foto: Printscreen/ Twitter

Ipak, glavno pitanje koje se među njima povelo je da li je domaći kreator prebijen ili pak, boluje od neke bolesti koja prouzrokuje ovakve rane na licu.

- Ovo je jezivo! Ko je Vidića ovako premlatio od batina? Bože me oprosti, jel' ovo treći stadijum opake polne bolesti? Loša reakcija na filere u ustima! Gde su mu sad prijatelji, kada mu je lice svo u ranama da pomognu. Ovo me je podsetilo na najjezivije scene iz nekog horor filma! - samo su neki od komentara.

Saša Vidić
foto: Luka Šarac

Da se ne bismo bavili nagađanjima, pozvali smo su Vidića, koji je potvrdio da je fotografija autentična i da mu je lice u ranama zbog težeg oblika herpesa.

- Znam za ovu fotografiju, nastala je pre nekoliko godina. Slikao sam se i poslao je jednoj drugarici, da bih joj pokazao da imam težak oblik herpesa i da ne mogu da izađem sa njom u provod. Ona je to sačuvala i sada se pojavila na društvenim mrežama - odgovorio nam je Saša, koji je poručio da se sada oseća odlično i da nema razloga za brigu.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:36

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Saša Vidić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja