VEČNO DRUGA TI BILA! Kod Ivane Aleksić u salonu čuju se EMOTIVNI STIHOVI, reperova žena sve objavila JAVNO!
Foto: Damir Dervišagić

I DALJE PATI?

VEČNO DRUGA TI BILA! Kod Ivane Aleksić u salonu čuju se EMOTIVNI STIHOVI, reperova žena sve objavila JAVNO!

Stars -

Supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, koju je reper prevario sa starletom Tarom Simov objavila je snimak iz svog salona, a reči pesme koju je pevala njena drugarica Višnja Petrović, zaintrigirala je sve.

"Obe ruke mi bile u vatri, srce naravno prekasno shvati, za tebe dala zadnju kap krvi, za mene poslednji i prvi. A ja večno druga ti bila, ono kamen, a ti misliš svila, iako srce nije mi celo, opet te poželelo", reči su pesme koje je danas objavila Ivana, te se nagađa da su upućene njenom bivšem suprugu koji je trenutno u "Zadruzi 4".

Ivana Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Ivana se nedavno našla u centru medijske pažnje zbog navodne veze sa Crnogorcem Vladimirom Tomoviće, što je on kategorično demantovao.

- Ivana je divna žena koja ne zaslužuje da bude isprljana ovakvim tekstovima koji izlaze jer ja nju i ne poznajem lično. Ako su par komentara znak da smo u vezi onda je stanje uma danas na tankim granama - rekao je Tomović za "Blic".

Vladimir Tomovic
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:28

IVANA SELAKOV OTIŠLA U EGIPAT ZBOG ĆERKE KRUNE: Pevačica iskreno o krizi i naslednici koju je dobila vantelesnom oplodnjom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track