ALEN ISLAMOVIĆ POKRENUO UNOSAN BIZNIS! Dok cela estrada KUKA da NEMA PARA, pevač samo broji LOVU!
Foto: Kurir televizija

KURIR TELEVIZIJA

ALEN ISLAMOVIĆ POKRENUO UNOSAN BIZNIS! Dok cela estrada KUKA da NEMA PARA, pevač samo broji LOVU!

Stars -

Legendarni pevač Alen Islamović nedavno je posetio Beograd kako bi se, kao savesni građanin, vakcinisao.

O svojoj poseti srpskoj prestonici govorio je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

- Došao sam u Beograd na poziv prijatelja kako bi se vakcinisao. Imam kvalitetne prijatelje ovde. Osećam se jako dobro, nisam imao nikakve simptome nakon vakcinacije. Ništa nisam osetio. Samo sam dobio pohvale što se tiče vakcinacije, niko me nije kritikovao - kaže Alen.

Alen Islamović, Puls Srbije
foto: Kurir televizija

- Mnogi su stradali, ne samo poznate ličnosti. Čak je moja supruga bila u bolnici, prošla je najgore. Povod mi je bio taj da se vakcinišem i zaštitim porodicu, ali oni su to već preležali

Dosta vremena sam provodio sa porodicom, pa mi je to postalo i malo naporno, pa sam otišao u Bihać. Tu imam kuću i imanje, uzgajam lešnike. imam jednu jako lepu plantažu lešnika. Sad sam pun energije i spreman sam za rad.

U Beogradu je i napravio novu pesmu. Klavijaturista Pilota mu je ponudio pesmu koji je samo on mogao da otpeva, na šta je Alen odmah i pristao.

- To je jedna velika pesma, veliki izazov sa velikim orkestrima. Očekuje vas nešto novo i drugačije, mnogi će se iznenaditi. Izgleda da sam se dobro odmorio, boja mi je lepša nego pre - kaže pevač i navodi da mu je glas kao vino, što je stariji, to je bolji.

Ideju za novi biznis dobio je tako što je svestan da će jednoga dana morati da izađe sa estrade, te nije na odmet imati još nešto pored.

Alen Islamović, Puls Srbije
foto: Kurir televizija

- Ja sebe vidim u prirodi i drugim poslovima, to nije loše, to je moj savet kolegama da se uvek posvete nečemu drugom. Veliki su problemi kad pevači nemaju posla sada. Ja volim da radim, meni svirao ne svirao isto mi se hvata. Kada je u pitanju gajenje lešnika Alen kaže da ima velike planove.

- Ja sam pravio liker od lešnika, međutim hteo sam tu prvu seriju da prodam, tako da sam to prodao i sada očekujem još veći prihod. Tek za desetak godina ću moći da ostvarim svoje ideje sa lešnicima.

On i njegova supruga Mirjana važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a da uživa u porodičnom životu, svojim ćerkama i unučićima, ne krije.

- Volim da se zabavljam sa unucima, svaki drugi dan smo kod ćerki u posetama. Sad pripremam veliku posetu, da oni dođu kod mene - rekao je pevač.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

04:35

EMOTIVNI GOVOR OLIVERE BALAŠEVIĆ Đole je svoju zaostavštinu ostavio deci i fakultetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track