PRAVA SENZACIJA:Polupansion za 7 noći Grand Otel 4* = 275€, Miraggio Thermal Spa 5* = 599 €
Foto: Promo

PRAVA SENZACIJA:Polupansion za 7 noći Grand Otel 4* = 275€, Miraggio Thermal Spa 5* = 599 €

Stars -

Letnje akcije su startovale u agenciji „Travelland“. Hoteli sa 5* na poluostrvu Halkidiki po ekskluzivnim cenama za boravak od 15. maja. Akcija koja se ne propušta: plaćate noćenje sa doručkom, dobijete polupansion.

Prema vremenskoj prognozi, očekuju nas julske temperature u mesecu Maju ukoliko ste tada u Grčkoj, tačnije na Halkidikiju. Kako su se otvorile granice sa Grčkom, veliko je interesovanje za letnje aranžmane od strane srpskih turista. Agencija „Travelland“ ima posebne pogodnosti i aktuelnosti za svoje putnike za onaj najtraženiji deo Grčke. Već godinama je agencija poznata po najboljoj ponudi hotelskog smeštaja u Grčkoj, te i ovog puta ostaje dosledna tome. Kako bi mogla da isprati sve zahteve i potražnju svojih putnika, poslovnica agencije u Dobračinoj 43, biće otvorena i u nedelju od 10h do 17h.

Za sve rezervacije se vrši uplata akontacije od samo 99 evra po odrasloj osobi, dok deca do 18 godina ne plaćaju akontaciju.

Travelland
foto: Promo

Iz široke ponude hotela preporučuju se sledeći po akcijskim cenama:

Miraggio Thermal Spa & Resort 5* - hotel sa termalnim vodama, se nalazi na 5km od mesta Paliouri i oko 15km od Pefkohorija. Izlazi na peščano-šljunkovitu plažu (Kanistro plaža). Za period od 15. maja od 13. juna, ovaj hotel ima neverovatnu AKCIJU - besplatni upgrade sa noćenja sa doručkom na polupansion, po ceni već od 599 eura za 7 noćenja. Hotel poseduje 3 otvorena bazena, mini klub za decu, dečje igralište, tereni za tenis, košarku i mali fudbal, mini market, WiFi internet u javnim delovima hotela, parking... Sobe su sa pogledom na baštu i bazen.

U Haniotiju se nalazi hotel Grand Otel 4* sa još boljom cenom - Za boravak od 7 noćenja uz uslugu polupansiona od 20.05. cena je 275 evra po osobi. Smešten je na samoj obali, u blizini gradskog parka. Grand Otel raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži.

Travelland
foto: Promo

Boravak u hotelu sa 5* po ceni apartmana!

Mitsis Gallini Wellness Spa & Resort 5* u mestu Attica, je luksuzni velnes rizort koji ima posebnu specijalnu cenu za boravak od 7 i 10 noćenja. Samo 535 evra za celu porodicu sa boravkom od 12. juna na 7 noćenja tj. 775 evra na 10 noćenja. Nalazi se na idealnoj lokaciji pored plaže u mestu Kamena Vurla i nudi spa sadržaje koji uključuju bazen na otvorenom sa slatkom vodom i termalni bazen sa toplom vodom. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. Spa centar Galini se prostire na više od 3000 m² i nudi brojne zdravstvene i kozmetičke tretmane, kao i hamam, terasu za sunčanje, saunu i masaže. Osim toga, sadrži hidroterapijski bazen u zatvorenom, bazen sa termalnom vodom i hidromasažnu kadu.

Travelland
foto: Promo

Hotel sa popustom od 40% je Alexandros Palace 5* na Atosu. Njegova ekskluzivna cena za boravak na 7 nočenja od 12. juna je 545 evra za polupansion (cena po sobi). Za 10 noćenje najniža cena je 815 evra po sobi.

Ne propustite odmor u Grčkoj, jer more je ipak more!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi i vikendom, subotom od 09-16h, nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track