JELENA KOSTOV NAKON STRAŠNE NEZGODE KOJU JE DOŽIVELA: Ugojila sam se, desile su se loše stvari jedna za drugom!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

JELENA KOSTOV NAKON STRAŠNE NEZGODE KOJU JE DOŽIVELA: Ugojila sam se, desile su se loše stvari jedna za drugom!

Stars -

Pevačica Jelena Kostov nakon što je doživela nezgodu u svojoj vikendici planini, kaže da se polako vraća normalnom životu.

Jelena Kostov
foto: Damir Dervišagić

- Idem za Beograd nakon dužeg vremena, ali ću se tu zadržati kratko, pa ću se zaputiti kod mojih u Dimitrovgrad. Do sad sam živela u svom nerealno, lepom svetu i uživala na preko potrebnom odmoru - rekla je na početku Jelena

Priznala je da se uželela snimanja emisija, ali i pesama, i da što pre želi da zaboravi na ružan period koji je iza nje.

- Ne želim da patetišem. Desile su se loše stvari jedna za drugom, i tad sam shvatila da je zdravlje najvažnije. Samo kad si zdrav možeš da uživaš. Nažalost dok nešto ne doživimo ne znamo da cenimo zdravlje - izjavila je Jelena, aludirajući na ozbiljnu povredu leđa i kičme koju je doživela tokom boravka u vikendici, dok je pre toga preležala i korona virus.

Kako se na planini dosta odmarala, a slabije kretala, to je rezultiralo viškom kilograma koji je nabacila.

- Ugojila sam se jer na planini ne možeš da ne jedeš u neograničenim količinama. Sad moram da budem vojnik i vratim se u top formu - priznala je pevačica za emisiju "Grand Magazin".

Jelena Kostov
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:14

DARKO LAZIĆ PAO U SEVDAH! Priče o vezama sa MAFIJOM mu ne kvare raspoloženje, uživa na GALA SLAVLJU i to bez Marine (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track