PEVAČICA O BORBI SA VIŠKOM KILOGRAMA Nikolina Kovač otvorila dušu: Prejedala sam se, bila sam u stanju da POJEDEM KUTIJU SLADOLEDA
Foto: Damir Dervišagić

požalila se

PEVAČICA O BORBI SA VIŠKOM KILOGRAMA Nikolina Kovač otvorila dušu: Prejedala sam se, bila sam u stanju da POJEDEM KUTIJU SLADOLEDA

Stars -

Pevačica Nikolina Kovač je priznala da je sklona gojenju i da je u trudnoći bila u stanju da pojede ceo porodični sladoled.

Nikolina Kovač, Saša Kapor
foto: Damir Dervišagić

- Ja sam sklona gojenju. Od malena sam bila buckasta i imam strah da mi se to ne vrati. Oduvek sam na nekim režimima, i ispitujem stlano šta mi najviše odgovara. I treninzi koje radim me rasterete i opuste i uvek brinem o sebi i svom zdravlju. Uvek ima posla oko rada na sebi - rekla je Nikolina prilikom uključenja u emisiju ''Grand magazin''.

- Iskrena sam samo. Ja čim se opustim dva dana u stanju sam da dobijem četri kilograma. Saša mi kaže da sam previše opterećena ali eto taj moj ''problem'' i kompleks datira od malena. Prihvatila sam ga kao činjenicu i zato ne prepuštam ništa slučaju. U prvoj trudnoći sam se prejedala, u stanju sam bila da pojedem ceo porodični sladoled. A u drugoj sam baš pazila, međutim u obe trudnoće sam se ugojila sličan broj kilograma - ispričala je ona.

Nikolina Kovač
foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track