VOLIM KAD LEGNE PORED MENE: Ana Korać iznenadila JAVNOST NOVOM OBJAVOM: Da li se starleta raznežila jer je zaljubljena?! (FOTO)
Foto: Instagram

DIVNO

VOLIM KAD LEGNE PORED MENE: Ana Korać iznenadila JAVNOST NOVOM OBJAVOM: Da li se starleta raznežila jer je zaljubljena?! (FOTO)

Stars -

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać, zaintrigirala je svoje pratioce novom objavom na svom Instagram nalogu. Naime, Koraćeva je objavila stori sa porukom uz koju je stavila srca i emotikon, što može da se tumači kao da je zaljubljena.

Ana Korać
foto: Instagram

- Volim, eto, kada legne pored mene, kao malo dete. Legne, skupi se i hoće pažnju. Hoće da je mazim i diram po kosi pričam joj nešto, govorim koliko je volim i da je drugačija - podelila je Ana sa svojim pratiocima.

Ana Korać
foto: Printskrin/Instagram

Ona je nedavno odmarala u Dubaiju, odakle je redovno objavljivala fotografije u kojima je pokazivala kako uživa u jednom od najluksuznijih gradova.

Koraćeva je na odmoru bila sa svojim dugogodišnjim prijateljem i frizerom Ilijom Pečenicom, gde se i fotografisala sa bivšim fudbalerom Arsenala, ali kome su namenjena srca i zagrljaji koje je okačila u opsiu poruke, još uvek nije poznato. Ostaje da vidimo hoće li Ana nakon raskida dvogodišnje emotivne veze sa Davidom Dragojevićem pokazati ko je sada osvojio njeno srce.

Ana Korac
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:05

ANA KORAĆ OKRENULA ZADNJICU KAMERI I NAPRAVILA LOM NA MREŽAMA: Starleta se skroz UTEGLA, pa priznala da ide IZ SRBIJE! FOTO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track