LUNA FINANSIJSKI RASTURILA MAJKU? Anabela bankrotirala, a PUKAO i Andrej: Sada će raditi isto što i ćerka i ZET!
Foto: ATA Images

HAOS

LUNA FINANSIJSKI RASTURILA MAJKU? Anabela bankrotirala, a PUKAO i Andrej: Sada će raditi isto što i ćerka i ZET!

Stars -

Anabelu Atijas nije navodno zaobišla finansijska kriza usled pandemije koronavirusa, te je poput mnogih pevačica prinuđena da novac zaradi na drugi način.

Pevačica je navodno dugo razmišljala kako da obezbedi sredstva za sebe i svoju porodicu u vremenu kada su mnogi ostali bez posle te je nedavno rešila da navodno batali pevanje.

Anabela Atijas
foto: Ana Paunković

- Pre nego što je počela pandemija koronavirusa, Anabela je imala nastupe uglavnom po Makedoniji, ali se i to proredilo otkako je njena ćerka postala rijaliti zvezda. Anabela je sama pričala koliko je Lunino prvo učešće u „Zadruzi“ negativno uticalo na njen posao i koliko ju je finansijski ugrozilo. Činjenica da je ušla u treću sezonu „Zadruge“ dovoljno govori o tome koliko joj je novac u tom trenutku bio potreban - priča izvor i dodaje da je pevačica navodno veoma brzo potrošila honorar koji je zaradila u rijalitiju i da navodno suprug Andrej ne može da joj dovoljno pomogne.

- Ni nakon rijalitija nije mogla da nastupa, tim pre što i dalje važe mere u borbi protiv korone. Njena finansijska situacija nije nimalo ugodna. Njen bivši suprug Andrej ne može da izdaje apartmane u Rovinju i stoga ne može da joj pomogne onako kako je navikla. Sa druge strane, Luna je trudna, ona se sada posvećuje svojoj porodici i ne može da joj daje novac kao ranije. Zbog toga je dugo razmišljala na koji način da zaradi novac, te se dosetila da uradi isto ono što radi i Luna, a to je snimanje za Jutjub - priča izvor.

Anabela Atijas
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Alo/M.M.

BONUS VIDEO:

00:07

PARIS HILTON JE TEŠKA 300 MILIONA $ A Sad zavirite u njen ormar, jedan tedalj je sve FRAPIRAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track