SVI SU SE PITALI GDE JE TANJA SAVIĆ: Nije odgovarala na poruke, a sada je pokazala koga mazi! Da li biste se menjali s njim (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

dobro je

SVI SU SE PITALI GDE JE TANJA SAVIĆ: Nije odgovarala na poruke, a sada je pokazala koga mazi! Da li biste se menjali s njim (FOTO)

Stars -

Kako je Kurir nedavno pisao, pevačica Tanja Savić se nekoliko dana nije čula sa svojim kolegama koji su svakodnevno pokušavali da stupe u kontakt sa njom, a ona im na pozive i poruke nije odgovarala.

Kako su bili zabrinuti za nju, hteli su da stupe u kontakt sa njom, a ona se sada oglasila na svom Instagram profilu i pokazala da je sa njom sve u redu.

Ona je pokazala da uživa dok mazi zeca u krilu. Tanja je uživala u ležernom izdanju, na sebi je imala helanke i plavi džemper.

Tanja Savić
foto: Printscreen

- Danima pokušavam da je dobijem zbog nekog dogovora oko posla, ali ona se ne javlja, ni meni, a i neki naši prijatelji su mi rekli da je slična situacija i sa njima. Pisali smo joj i na društvenim mrežama, ali ona poruke samo pogleda, ali na njih ne odgovara. Ne znamo šta joj je, da li je ljuta ili u čemu je problem. Brinemo se za nju - rekao nam je jedan Tanjin kolega, koji je insistirao na anonimnosti.

Tanja Savić, Dušan Jovančević
foto: ATA Images

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:18

BRANKA SOVRLIĆ U PULSU SRBIJE: Karijeru nikad nisam gradila na skandalima, nisam takva osoba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track