SPALILI SU KUĆU MOG MILANA: Majci Darka Lazića pozlilo kad je čula da je na GROBU njenog muža SVE SPALJENO!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen/Amidži Šou, Anastasija Čanović

agonija

SPALILI SU KUĆU MOG MILANA: Majci Darka Lazića pozlilo kad je čula da je na GROBU njenog muža SVE SPALJENO!

Stars -

Grob oca Darka Lazića, Milana Lazića koji je pre nekoliko meseci sahranjen, izgoreo je u požaru.

Naime, meštani su zgroženi prizorom koji su zatekli na seoskom groblju. Vatra je u potpunosti uništila okvir sa veštačkom travom, ali i donji deo nadgrobnog krsta, dok su venci koji tu stoje od decembra, kada je Milan sahranjen, nezahvaćeni vatrom.

Darko Lazić, grob, groblje
foto: Anastasija Čanović

Darkovoj majci, Branki Lazić, pozlilo je nakon što je čula da je na grobu sve zapaljeno.

- Branka kuka i proklinje već danima zbog štete na grobu pokojnog supruga. Krivi sudbinu što se njima dešavaju samo crne stvari. Darko nikako ne želi da se smiri, stalno ima problema i ona više ne može da se nosi sa tim. Smatra da je njihov dom zavijen u crno – rekao je jedan od komšija i dodao:

- Žive nekoliko kuća od mene i znam da Branki pozlilo od prevelikog stresa. Nije ona žena kriva što im se dešavaju loše stvari. Ko je mogao da očekuje da će im se život preko noći okrenuti? Zatvorila je vrata, prozore, spustila roletne. Ne napušta kuću, uplašila se, jer se boji da im neko preti i da im se sveti time što pali grob. Stalno ponavlja „spalili su kuću mog Milana“ – rekao je njihov komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Darko Lazić, grob, groblje
foto: Anastasija Čanović

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:22

DARKO LAZIĆ OGLASIO SE ZA KURIR POSLE POŽARA NA OČEVOM GROBU: Komšije misle da je podmetnut, a pevač otkrio da je BABA KRIVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja