OTVORIO DUŠU

DARKO LAZIĆ O ZAPALJENOM OČEVOM GROBU: Neka komšije ostave mog mrtvog oca na miru, SRAM IH BILO! A evo šta se dešava sa MARINOM

Stars -

Vest da je grob oca Darka Lazića izgoreo u požaru šokirala je sve, a sada se i pevač oglasio u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

"Ja sam u Brestaču, ovde živim. Očev grob nije zapaljen. Navodno se meni neko sveti, daleko bilo! Baba je ostavila upaljenu sveću, vetar je duvao i veštačka trava se zapalila. Iz sela su čak davali izjave, a to je glupost. Ne može celo selo da me voli, neko hoće namerno da naudi. Ja moje selo volim, volim meštane, nisam se zavadio, imam mir, samo neka ostave mog mrtvog oca na miru, sram ih bilo", rekao je Darko.

Darko Lazić, grob, groblje
foto: Anastasija Čanović

Ekipa Kurira posetila je Darkovo rodno mesto Brestač, gde je zatekla zapaljen grob. Vatra je u potpunosti uništila okvir sa veštačkom travom, ali i donji deo nadgrobnog krsta, dok venci koji tu stoje od decembra, kada je Dragan sahranjen, nisu zahvaćeni vatrom.

Podsetimo, komšije kažu da je požar podmetnut. Darkova majka Branka bila je u dvorištu kada smo stigli do njihove kuće. Na sebi je imala crnu odeću, verovatno jer je u žalosti za pokojnim suprugom. Čim smo joj prišli, ona je požurila i uletela u kuću, a nakon toga zatvorila vrata. Zvonili smo, ali nije htela da nam otvori.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Ami G

Kasnije je Branka, iako postoje fotografije grobnog mesta koje je zapaljeno, negirala da se bilo šta dogodilo.

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić, Kurir

Lazić je progovorio i o svađama sa Marinom Gagić o kojima se dugo priča.

"Čeka vas nešto mnogo lepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju", rekao je Lazić i negirao da se svađa sa verenicom, kao i da lepa vest nije da je trudna već nešto drugo.

Marina Gagić
foto: Printscreen

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

DARKO LAZIĆ PAO U SEVDAH! Priče o vezama sa MAFIJOM mu ne kvare raspoloženje, uživa na GALA SLAVLJU i to bez Marine (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja