00:15

AU! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Vesna i Đole Đogani objavili ZAJEDNIČKI VIDEO nakon skandaloznog snimka, evo kako se PONAŠAJU i šta rade

ne obaziru se

AU! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Vesna i Đole Đogani objavili ZAJEDNIČKI VIDEO nakon SKANDALA, evo kako se PONAŠAJU i šta rade! (VIDEO)

Stars -

Denser Đole Đogani našao se u centru skandala kada je objavljen snimak na kojem se jasno vidi da ga u automobilu ljubi nepoznata žena.

Naime, njega je ekipa "Paparaco lova" uhvatila u kolima sa starijom gospođom, za koju se navodno ispostavilo da je njihova kućna prijateljica. Ipak, mnogi komentarišu da je upravo ona inicirala njihov poljubac u njegovom automobilu.

Đole Đogani
foto: Printscreen Paparaco Lov

Tim povodom, Vesna i Đole se još uvek nisu oglašavali, ali je pevačica sada sve šokirala videom koji je postavila na Instagram storiju.

Naime, ona je objavila snimak na kojem su ona i Đole zajedno u njihovom stanu, i čiste frižider, te se ponašaju kao da se ništa nije dogodilo.

kontra šou, Vesna Đogani
foto: Kurir

Kod njih je naizgled sve u najboljem redu, a Vesna se očigledno ne obazire na glasine da joj je suprug neveran.

- Evo tu je Đoksi, čisti frižider - rekla je Vesna raspoloženim glasom i nastavila da snima povrće, kao da se ništa ne dešava.

Đole Đogani
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:22

Vesna i Đole Đogani čestitali punoletstvo Kuriru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track