DOŠLA IZ DUBAIJA I ODMAH OTIŠLA DA SE VIDI SA NJOM! Ivana objavila fotku, NABACILA OSMEH, evo šta je radila sa Breninom snajkom!
Foto: Printscreen

PRELEPA

DOŠLA IZ DUBAIJA I ODMAH OTIŠLA DA SE VIDI SA NJOM! Ivana objavila fotku, NABACILA OSMEH, evo šta je radila sa Breninom snajkom!

Stars -

Ivana Aleksić, i dalje zvanično supruga Nenada Aleksića Ša, uslikana je danas pored reke kako uživa sa snajkom Lepe Brene, Sandrom Miljaković koja se vratila iz Dubaija gde je uživala sa Viktorom Živojinovićem.

Kako se vidi na slici koja je objavljena ona je ovaj sunčani dan iskoristila za uživanje sa najmilijima.

- Najbolji fotograf - napisala je Ivana, pa tagovala Sandru na svojoj fotografiji, a njih dve su ručale u jednom beogradskom kafiću i uživale u sunčanom danu.

Inače, Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša koji ju je prevario u rijalitiju, odgovarala je nedavno na pitanja pratilaca na Instagramu.

Ivana je dobila veliku podršku ljudi zbog toga što je prevarena i to pred milionima, pa je iznela detalje koje niko nije znao. Naime, ona je odgovorila i da li je u kontaktu sa Vladimirom Tomovićem, s obzirom da je dobila pitanje da li se čuju jer joj je ispao pravi prijatelj.

"Naravno da smo u kontaktu", poručila je Ivana.

Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:06

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ GRMI U MALENOM BIKINIJU I NIJE SAMA: Pevačica pokazala VRELE obline, a i ON je tu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track