BIVŠI ZADRUGAR OBELODANIO SVE! Otkrio šta mu je Anđelo rekao o Jovani misici i kada je bacila oko na njega: Desilo se pre Zadruge!
Foto: ATA Images, Sonja Spasić

nije mario za stefana

BIVŠI ZADRUGAR OBELODANIO SVE! Otkrio šta mu je Anđelo rekao o Jovani misici i kada je bacila oko na njega: Desilo se pre Zadruge!

Stars -

Bivši zadrugar Vuk Mob je komentarisao vezu između Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, a onda je otkrio kada je Jovana bacila oko na Anđela Rankovića.

Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Pink

- Koja crna ljubav, ni sa jedne ni sa druge strane nije prava ljubav. Karić je dečko koji je tu da zaradi svoj honorar, pričalo se za Jovanu da je neosvojiva, pokupio ju je za dve nedelje i tu jedino što ga podržavam – priča Vuk.

Reper se dotakao i afere između misice i Anđela Rankovića.

- Nije napumpana priča. Ona je i sama priznala u jednom navratu unutra da joj je Anđelo privlačan. Prvi sam je ocrnio. Ja sam prvi rekao za Jovanu da je folirant. Ja volim ljudi koji imaju stav i drže se toga, a ne koji se prebacuju tamo, pa vamo, ja takvim ljudima ne verujem. Niko u životu nije zlatan i svi nosimo neki svoj krst u životu – govori reper.

- Ja sam bio u jednom apartmanu, Anđelo je bio u drugom, Jovana u trećem. Jovana je pričala sa drugaricama i drugovima, rekli su joj da je Anđelo interesantan za rijaliti, a ona im je rekla "Važi, važi, vi se ništa ne brinite". To je čuo Anđelo, a on je preneo meni. Jako ružno zvuči, ali ona je ušla unutra da igra rijaliti – otkriva Vuku emisiji "Pitam za druga".

Vuk Mob
foto: Printscreen/Red Tv

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:24

SLOBA OTPUTOVAO I SNIMIO LUKSUZ U KOM UŽIVA! Radanović se skinuo, zapalio TOMPUS, a svi gledaju u njegove ogromne MIŠIĆE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track