NARUČIO PROSTITUTKU, DOŠLA MU ĆERKA: Otac Božane Vujinović pucao sebi u glavu!
Foto: Privatna Arhiva

STRAVIČNA PRIČA

NARUČIO PROSTITUTKU, DOŠLA MU ĆERKA: Otac Božane Vujinović pucao sebi u glavu!

Stars -

Otac Božane Vujinović Božo Vujinović ubio se kada je saznao da je mu je ćerka prostitutka, ekskluzivno saznaje Kurir.

Kako se spekuliše po banjalučkim, ali beogradskim krugovima, Vujinović je oduzeo život tako što je pucao sebi u glavu jer nije mogao da podnese to što mu se naslednica bavi najstarijim zanatom.

Starleta, Zona Zamfirova, Milan Vasić, Brankica Sebastijanović, Božana Vujinović

Nakon što je naša redakcija saznala za ovu tragediju koja se pre desetak godina desila jednoj od najpoznatijih Plejboj zečica, kontaktirali smo sa njom i objasnili joj detalje u koje je upućena naša redakcija. Međutim, ona nije želela da govori o nesreći roditelja.

- Nemam komentar - poručila je Božana, inače i bivša devojka Ace Lukasa.

Dve verzije

Iako je njen otac pravu istinu odneo u grob, dve su verzije tog događaja. Prema rečima njenih koleginica iz posla, Božo je zapravo bio taj kome su prijatelji na zabavu doveli devojke za provod, a među kojima je bila i njegova naslednica. Kada ju je ugledao na vratima, bio je šokiran, jer nije očekivao da će mu ćerka doći u postelju. Tu noć ju je oterao kući, a ubrzo je izvršio samoubistvo. S druge strane, govori se da ju je upravo otac zatekao na šipci u jednom lokalu u Banjaluci gde je i počela svoju karijeru.

Tada su mu prijatelji rekli da mu je ćerka animir dama u javnoj kući, te je on sa pištoljem u ruci došao i uverio se u to. Surovu istinu nije mogao da podnese i pred svima je izvršio samoubistvo. O tome je tada brujala cela Bosna. Porodična tragedija je Božaninu porodicu zavila u crno. Ona je godinama sebe krivila za nesreću i smrt roditelja, ali je nastavila da se bavi tim poslom.

Bogat dosije

Podsetimo, Vujinovićeva je nekoliko puta hapšena zbog organizovane prostitucije. Plejbojeva zečica je zajedno sa prijateljicom Aleksandrom Moračom uhapšena 2019. godine u Crnoj Gori u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije. Devojke su tada, navodno, uhapšene u hotelskoj sobi dok su bile s klijentima iz Turske.

Tri godine pre je završila iza rešetaka zajedno sa starletom Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije. Tada je njeno ime, zajedno sa još nekoliko njih, pronađeno u dokumentaciji najpoznatijeg estradnog makroa.

Njen život je bio buran, pa je 2016. doživela i fizički napad, kada je zajedno sa prijateljem napadnuta na Dorćolu. Tada su joj izbijena tri zuba. Leglo elitne prostitucije koju je organizovao Mihajlo Maksimović bilo je u jednom luksuznom hotelu u Beogradu. Među devojkama koje su sklopile posao sa bogatim Arapinom bila je i Plejbojeva zečica Božana. Jedno vreme je bila i devojka Ace Lukasa, ali ta romansa nije potrajala.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić/ Foto: Privatna arhiva

Bonus video:

00:19

BRENINA SNAJKA SA IVANOM ALEKSIĆ SLAVI RAZVOD OD ŠA! Pevale i veselile se, napravile LOM: Ne zna se koja bolje IZGLEDA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja