MALE TAJNE NAJSTARIJEG ZANATA Elitne prostitutke jure sportiste po aerodromima, hotelima i skupim restoranima ZNAJU IM SVAKI KORAK
Foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

razrađena šema

MALE TAJNE NAJSTARIJEG ZANATA Elitne prostitutke jure sportiste po aerodromima, hotelima i skupim restoranima ZNAJU IM SVAKI KORAK

Stars -

Dame koje se bave najstarijim zanatom, među kojima je i Božana Vujinović, prate fudbalske mečeve kako bi uvek bile u toku gde su igrači i mogle da organizuju susrete

Elitne prostitutke su možda najupućenije u to kad počinje i kad se završava fudbalska sezona, gde sportisti odlaze na pripreme, kad dolaze u Srbiju, gde se odigravaju mečevi i slično. Ali ne zato što su ljubitelji sporta, već zbog toga što im je to posao - da jure bogate sportiste.

Svaka elitna prostitutka već na početku bavljenja tim poslom odmah savlada male tajne najstarijeg zanata. Nije samo izgled presudan kad je u pitanju njihovo zanimanje, nego najčešće domišljatost i snalažljivost. Kako je za Kurir ispričao izvor blizak Božani Vujinović, elitnoj prostitutki o kojoj smo pisali prethodnih dana, ona je pomoću ove taktike uspela da nahvata nekoliko poznatih sportista, od kojih je uzimala pozamašne svote novca za seksualne usluge.

Prostitutka, novac, štikle
foto: Profimedia

Doušnici

Redovno je pratila fudbalska prvenstva i odlazila u mesta gde se igrači nalaze, a onda je rezervisala hotele u kojima oni odsedaju kako bi bila blizu njih. Susret bi uvek bio „slučajan“, u holu hotela ili nekom od obližnjih restorana. Dešavalo se da do klijenata dođe i tako što sazna kojim letovima igrači odlaze na sportske događaje, pa je i ona rezervisala kartu za isti let i onda „spontano“ stupala u konverzaciju s njima.

Naš izvor blizak Božani kaže da je ona često imala dojave od saigrača fudbalera s kojima je ranije imala afere, a govorili su joj gde letuju sportisti i u kojim hotelima odsedaju. Vujinovićeva, kao i ostale elitne prostitutke, često odlazi u poznate prestoničke restorane gde dolaze imućni ljudi, biznismeni i političari, koji su joj takođe klijentela. I s njima je u kontakt stupala neposredno, mada je od početka svakom od njih stavljala do znanja da seksualne usluge pruža isključivo za novac.

Božana Vujinović
foto: Privatna Arhiva

Poznate face

Podsetimo, Kurir je juče objavio ko je sve od poznatih muškaraca bio u šemi s Božanom, a pored nekoliko fudbalera, tu je i jedan prebogati oženjeni biznismen koji ima kompanije širom sveta. S njim se uglavnom viđala u svetskim metropolama, jer on svojim milionima može da plati najluksuzniji tretman. On je finansirao avio-karte, smeštaj u najskupljim hotelima, šoping, luksuzne večere. I kad nisu provodili vreme zajedno, od njega je dobijala skupocene poklone, ali i pozamašnu finansijsku nadoknadu.

I glumac koji je ušao u politiku, a poznat je po incidentima, uspeo je da Božanu angažuje za seks.

Političar koji je bio na visokoj funkciji takođe je plaćao Božani za seks, ali kratko. Među žestokim momcima izdvajali su se javnosti poznati navijači, kod kojih je dolazila na zabave.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

stampano izdanje 16.05.2021
foto: Kurir

SUTRA POKLON U KURIRU! NOVI BROJ MAGAZINA LENA: Pravi je trenutak da se vratimo prirodi

I ove nedelje samo uz Kurir poklon - najbolji porodični magazin u Srbiji!

Pravi je trenutak da se vratimo prirodi, odemo u selo, na planinu, u šumu! Poigrajte se s domaćim životinjama, podsetite se kako mirišu sveža trava i tek procvetali behar, dišite punim plućima.

Vreme je alergija, a Lena vam otkriva kako da ih sprečite prevencijom.

Nabacite novi friz: retro šiške su trend sezone.

Nikola Pejaković u intervjuu za Lenu: Neka deca znaju da su voljena.

Plus Lenini recepti: proleće na tanjiru.

Lena
foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja