Najnovije vesti

teška stipsa

NEĆEŠ TI BITI PORED MENE! Pevačica BRUTALNO o čoveku za koga je trebalo da se UDA - Preko JEDNE stvarni NIJE mogla da mu pređe

Stars

Neda Ukraden, legendarna pevačica, gostovala je u emijsiji "Sceniranje" gde je govorila o svojoj bogatoj karijeri, životu, nedaćama kroz koje je prošla i ljubavi.

Budući da je uvek smatrana jednom od najpoželjnijih pevačica na javnoj sceni, Nedin ljubavni život oduvek je intrigirao javnost.

U "Sceniranju" našoj voditeljki Vanji Camović otkrila je da je trebalo da se uda za jednog vrlo imućnog čoveka iz Australije, međutim, njegov karakter nikako nije išao uz nju, a preko jedne stvari nikako nije mogla da mu pređe.

Neda Ukraden, Sceniranje
foto: Kurir televizija

- Trebalo je da se udam za jednog imućnog čoveka iz Australije, međutim, kada sam htela da kupim sebi majicu, ja za svoje pare, kad on meni kaže - šta će ti majica, ti već imaš majicu! I ja se mislim, nećeš ti pored mene da budeš. Ta škrtost, ta vrsta uskogrudosti, to ne ide uz mene. Čovek treba čovek, domaćin, da ima razumevanja za porodicu, da zna šta je dete, šta je fin tanjir, dobro skuvan ručak, da zna šta je osmeh žene, njena građa, da se divi - kaže Neda.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

DŽEHVA I NINO ZAJEDNO U PROVODU: Pevačica uživala sa dečkom, a onda su napravili VRUĆ SNIMAK U KOLIMA! (VIDEO)
00:08

DŽEHVA I NINO ZAJEDNO U PROVODU: Pevačica uživala sa dečkom, a onda su napravili VRUĆ SNIMAK U KOLIMA! (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja