Najnovije vesti

Gibboni se oglasio Naxi radiju i otkrio: “Uvek živim u samoizolaciji!”
Foto: Naxi Media

Gibboni se oglasio Naxi radiju i otkrio: “Uvek živim u samoizolaciji!”

Stars

Popularni splitski kantautor objavio je novi singl "Kiša", posle pet godina diskografske pauze. Publici u Srbiji pesmu je predstavio premijerno na Naxi radiju, a kroz osmeh je otkrio da je pandemija korona virusa na njega dobro uticala tako što je dane provodio u studiju i radio na novim pesmama.

gibboni
foto: Naxi Media

Za novi singl, Gibonni kaže da je neobičan "spoj Dalmacije i Afrike", pa otud i njegov neobični naziv "Kiša – (Z`Naab)" koji je u zapravo etiopijski prevod za istu reč.

gibboni
foto: Naxi Media

Gotovo pet godina od izlaska posljednjeg diskografskog izdanja, a reč je o albumu "Familija" koji je snimio s neprežaljenom legendom Oliverom Dragojevićem, splitski muzičar novim singlom 'Kiša (Z’naab)' najavljuje budući EP ili mini album pod nazivom 'U po' ure' koji će izaći tokom leta ove godine.

- Korona je na mene uticala odlično (smeh). Nije mi bilo drago što nisam mogao doći pred ljudi, nisam mogao da im sviram. Niko mi ne može vratiti ovih godinu i po dana kada to nisam mogao. Zato, svaki dan uđem u studio - to je neki moj svet, moja samoizolacija. Ja sam i ovako, i onako, uvek u nekoj samoizolaciji sa sebi dragim ljudima (smeh). Bitno je da uvek radiš nešto, i eto odmah se počne događati dobro. Rad i stvaranje muzike mi ispunjava dane. - rekao je poznati kantautor u intervjuu za Naxi radio.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja