BUBA KORELI NIJE JEDINI! SKANDALI KOJI SU TRESLI ESTRADU ZBOG GOLIH SLIKA: Evo ko je sve delio eksplicitne fotke, pa se PRAVDALI!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

bez blama!

BUBA KORELI NIJE JEDINI! SKANDALI KOJI SU TRESLI ESTRADU ZBOG GOLIH SLIKA: Evo ko je sve delio eksplicitne fotke, pa se PRAVDALI!

Stars -

Bosanski reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli šokirao je region kada je na Instagramu objavio necenzurisanu fotografiju svog polnog organa.

Naime, on je na storiju podelio selfi iz ogledala na kojem je pokazao intimni deo tela, ali je to ubrzo obrisao. Njegov potez zgrozio je sve, te su korisnici društvenih mreža žestoko osudili Hodžića zbog ovog poteza.

Buba Koreli
foto: Printscreen/ Twitter

Iako nije piznato da li je reper slučajno objavio eksplicitnu sliku, sasvim je sigurno da nije jedini od javnih ličnosti koji se našao u centru skandala zbog nagih fotografija.

Pevačica Dara Bubamara pre dve godine objavila je na Instagramu initmni video sa dildom. Ona je tada priznala da je greškom objavila eksplicitni snimak, ali je nakon toga, navodno, završila na sajtu za odrasle.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Podsetimo, Dara je doživela prvi javni blam 2015. godine, još dok je bila u braku s Milanom Kesićem, kada su njene nage fotografije, procurile u javnost. Iako nije negirala da je ona na fotografijama, Dara je tada imala potrebu da se pravda, te je javno optužila svog kuma da je ukrao njene eksplicitne fotografije i još eksplicitniju prepisku i plasirao ih u javnost.

Starleta Stanija Dobrojević poznata je po ekplicitnim fotografijama koje neretko objavljuje na svom Instagramu. Samim tim, njene pratioce ne iznenađuje kada bivša učesnica rijalitija podeli neku sliku na kojoj je potpuno naga.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Ipak, u par navrata je, po mišljenju mnogih, preterala kada su provokativne objave u pitanju.

Takođe, starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija svakodnevno deli fotografije na Instagramu na kojima je naga. Ona iz dana u dan šokira svoje pratioce objavama i izjavama o prostituciji, kao i o cenama s*ksualnih usluga.

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ne prestaje da intrigira javnost. On je nedavno na storiju podelio sliku iz kreveta sa devojkom u donjem vešu. To nije prvi put da jutjuber provocira na mrežama.

Baka Prase
foto: Printscreen

Ilić je pre nekoliko meseci pozirao u ogledalu bez odeće, ali je intimni deo sakrio.

Baka Prase
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

DA LI JE STANIJA RASKINULA SA DEČKOM?! Starleta objavila snimak o kom svi BRUJE, napustila SRBIJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja