SAŠA MATIĆ I HURRICANE PRVI PUT ZAJEDNO NA SCENI
Foto: Nikola Žakula

HYPER EVENT 27. MAJA NA YOUBOX-U

SAŠA MATIĆ I HURRICANE PRVI PUT ZAJEDNO NA SCENI

Stars -

„Loco loco“ ili „Ruzmarin“? „Favorito“ ili „Nađi novu ljubav“? Na prvom „Hyper eventu“ nećete morati da birate. Očekuju vaš odlična atmosfera i najveći hitovi Saše Matića i popularnog tria Hurricane, kojem će ovo biti prvi nastup nakon Evrovizije. Memorišite ovaj termin i upalite podsetnik – četvrtak, 27. maj, u 21 sat, na Youbox aplikaciji.

Hurricane
foto: Pavle Brkić

Premijerni „Hyper event“ gledaocima donosi spoj tehnologije i modernog, baš kao i novi glotm Hyper koji će biti predstavljen ovom prilikom. Nakon prve dve serije uređaja, kompanija British American Tobacco osluškivala je komentare potrošača i potpuno unapredila proizvod kako bi ponudila tržištu uređaj za zagrevanje duvana bez mirisa i dima.

YOUBOX
foto: Nikola Žakula

Novi uređaj u četiri boje - crnoj, plavoj, beloj i narandžastoj, odlikuje besprekoran dizajn, zaobljene ivice, vrhunski materijali i prefinjeni mat finiš. Posebna pažnja posvećena je usavršavanju tehnologije zagrevanja, te glotm Hyper nudi dva moda za konzumiranje – standardni i boost.

Radujem se što ću zajedno sa prelepim uragankama nastupiti na Hyper događaju. Online koncerti su odličan način da zajedno zapevamo i proveselimo se – mi na bini, a vi kod kuće, uz mobilne telefone ili druge pametne uređaje“ – poručio je fanovima Saša Matić u susret online koncertu na Youbox platformi koji će moći da prate svi punoletni, bez obzira da li imaju kreiran profil na ovoj aplikaciji.

YOUBOX
foto: Nikola Žakula

Kroz mešanje muzičkih žanrova i odličnu atmosferu, glotm nastavlja da spaja nespojivo u cilju kreiranja prave Hyper zabave kakva očekuje gledaoce u četvrtak, 27. maja: „Novi glotm predstavlja poslednju inovaciju kada govorimo o uređajima za zagrevanje duvana i rezultat je višegodišnjeg osluškivanja želja i potreba konzumenata. Osim što donosi više ukusa i manje mirisa, ključna inovacija je u uvođenju boost moda, za one koji žele više od standardne konzumacije“ – istakla je Maja Janković, iz kompanije British American Tobacco.

Da bez moderne tehnologije i specijalnih efekata neće moći da prođe ni nastup na „Hyper eventu“ potvrđuju i Ksenija, Sanja i Ivana iz grupe Hurricane: „I ovaj put smo publici pripremile odličan šou. Obožavamo tehnologiju koja nam pomaže da i vizuelno dočaramo svaku pesmu, da svaki nastup izgleda još bolje, a ovaj će zaista biti poseban i jedva čekamo da gledaoci vide šta smo pripremile“.

Voditelj programa biće Boško Jakovljević, a nakon koncerta publika će moći da vidi kako su tekle pripreme za ovaj muzičko-scenski spektakl, kao i izjave izvođača na zvaničnim glo profilima na Instagramu i Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track