AMERIČKI REPER ODLEPIO ZA ZGODNOM URAGANKOM! Ivana Nikolić sada otkrila detalje njihovog odnosa, priznala da ŠTA JOJ JE REKAO!
Foto: Printscreen

hit

AMERIČKI REPER ODLEPIO ZA ZGODNOM URAGANKOM! Ivana Nikolić sada otkrila detalje njihovog odnosa, priznala da ŠTA JOJ JE REKAO!

Stars -

Devojke iz grupe "Hurricane" su privukle veliku pažnju regiona, ali i Evrope, nastupom na Evroviziji, a Ivana Nikolić je za oko zapala i slavnom reperu Flo Rajdi.

Ivana Nikolić
foto: Profimedia

Na njenom Instagramu je osvanula zajednička slika, ali i pregršt lajkova američkog repera na ostalim objavama atraktivne pevačice. Sada je otkrila da su ostali u kontaktu, ali i da joj piše "da se zaljubio u nju".

"Priznajem ostali smo u kontaktu, odmah me je zapratio, a ja sam okačila fotografiju sa njim. Pohvalila sam njega i njegov rad, na šta mi je on rekao da je zaljubljen u mene. Oduševljen je našom pesmom i naučio ju je napamet", rekla je Ivana.

Ivana Nikolić je dodala da je "i ona odlepila za njim".

"Rekla sam mu otvoreno: 'I ja sam se zaljubila u tebe'. Ja se malo šalim, ali dečko stvarno jeste zgodan, simpatičan i privlačan. On je jedan totalno normalan tip. Baš bih volela da dođe ovde u Srbiju i ga ga ovde ugostim kako treba. Odvela bih ga na naše splavove, u srpske kafane. Dala bih mu da proba i rakiju. Ma dolazak u Srbiju bi za njega bio nezaboravan, kao i svim svetskim facama koje kad dođu u Srbiju požele da se vrate", dodala je Ivana.

Kurir.rs/Informer/M.M.

BONUS VIDEO:

00:13

ZAR I TI DRAGA VIKI?! Miljkovićeva celu noć ĐUSKALA i PROVODILA se s LJUTIM neprijateljem Saše Popovića, još mu radi i o glavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja