SLOBA LJUBOMORAN, NE ISPIŠTA IZ VIDA VERENICU: Jelena zapala za oko muškarcima pored bazena, NIKOM nije dao da joj PRIĐU
Foto: ATA Images

odmarali se u egiptu

SLOBA LJUBOMORAN, NE ISPIŠTA IZ VIDA VERENICU: Jelena zapala za oko muškarcima pored bazena, NIKOM nije dao da joj PRIĐU

Stars -

Sloba Radanović proveo je deset dana sa verenicom Jelenom Đuričanin u Egiptu. Popularni p vač će uskoro, posle više od godinu dana, početi da nastupa, pa je rešio da se odmori.

gde su se baš opustili i cmakali se na sva- kom koraku! Međutim, atraktivna Jelena nekima je zapala za oko, pa se Sloba baš potrudio da joj niko ne priđe. Sve vreme je obletao oko nje i čuvao joj leđa! Jedan dan su viđeni i na Rajskom ostrvu. Na brodu, kojim su krenuli na ronjenje, Sloba se sprijatelji s jednim malim Egipćaninom. Verenici su se svako veče provodili u diskoteci, a s obzirom na to da je u Hurgadi bilo dosta srpskih turista, di-džej im je puštao i Slobine hitove! Tek poslednjeg dana odmora u Egiptu, nakon jutarnjeg plivanja u Crvenom moru, rešili su da se malo razdvoje i svako je otišao na svoju stranu. Tako je Sloba uživao u koktelima u baru u bazenu, dok je njegova verenica otišla na masažu u spa-centar. Uveče su se spakovali, a sutradan su rano ujutru napustili hotel i vratili se obavezama u Beogradu.

kurir.rs/hit/informer

Bonus video:

00:24

SLOBA OTPUTOVAO I SNIMIO LUKSUZ U KOM UŽIVA! Radanović se skinuo, zapalio TOMPUS, a svi gledaju u njegove ogromne MIŠIĆE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja