OVAKO IZGLEDA ĆERKA BAJE MALOG KNINDŽE: Ljiljana Pajčin je nova nada tenisa! (FOTO)
Foto: Printscreen

USPEŠNA

OVAKO IZGLEDA ĆERKA BAJE MALOG KNINDŽE: Ljiljana Pajčin je nova nada tenisa! (FOTO)

Stars -

Ljiljana Pajčin, srednja ćerka Mirka Pajčina, koji je poznat po svom nadimku Baja Mali Knindža, na završnoj je godini koledža u Americi u Njujorku, a pored toga što je dobar student, ona je i vrlo je uspešna u sportu.

Baja Mali Knindža
foto: Printscreen YT

Za nju mnogi pričaju da je nova nada Srbije u tenisu i da je pred njom blistava budućnost.

Zasad, Ljiljana se belim sportom bavi samo u Americi, gde je među senior igračima u AAC ALL-Akademic ekipi, ali, kako stvari stoji, vrlo je moguće da joj tenis uskoro postane glavna profesija.

Ljiljana Pajčin
foto: Instagram

Mlada srpkinja je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, na kojoj ima preko 13.000 pratilaca, gde često objavljuje fotografije i snimke. Njen otac Baja prepoznatljiv je po svom rodoljublju i patriotizmu, što često pretače u stihove koje peva.

A da krv nije voda, pokazuje i činjenica da mlada teniserka pozira ogrnuta zastavom Srbije u Americi kada god se za to ukaže prilika.

Osim Ljiljane, pevač iz dva braka ima još petoro dece, dve ćerke i tri sina, a o njegovom privatnom životu malo toga se zna.

Ljiljana Pajčin
foto: Instagram

Kurir.rs/ Ana Denda/ Foto: Instagram

Bonus video:

00:43

GORI KUĆA BORJANOVIH! Kapiten Zvezde slavi rođendan, a za mikrofonom niko drugo do Baja Mali Knindža i Kaća Grujić! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja