NEMA PRAVO NIKOGA PSIHIČKI ILI FIZIČKI DA UGROŽAVA! POGREŠIO JE: David se oglasio nakon diskvalifikacije takmičara Zvezda Granda!
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

ima jasan stav

NEMA PRAVO NIKOGA PSIHIČKI ILI FIZIČKI DA UGROŽAVA! POGREŠIO JE: David se oglasio nakon diskvalifikacije takmičara Zvezda Granda!

Stars -

Ivan Rajić, učesnik, ali i jedan od favorita u "Zvezdama Granda", diskvalifikovan je iz ovog takmičenja jer nije pristao da sa "Grand" produkcijom potpiše ugovor o saradnji na devet godina.

Đorđe David smatra da je mladi pevač napravio grešku, a ovaj svoj stav je i objasnio.

Đorđe David
foto: Printscreen/Zvezde Granda

"Svako ima pravo da se u okviru ovog takmičenja ponaša u granicama pristojnosti. Nema pravo nikoga psihički ili fizički da ugrožava, negov je stav bio takav, mislim da on ima ozbiljnu budućnost, ali smatram da je pogrešio. Kao neko ko je u roku toliko godina koliko jesam, a sad sam ušao i u ovaj predivan cirkus koji se zove "Zvezde Granda", mislim da je pogrešio jer ono što ti "Zvezde Granda" pružaju kad su u pitanju mediji na Balkanu i kad je u pitanju dijaspora svih naroda i narodnosti one bivše velike zemlje, ne može da ti ponudi nijedna diskografska kuća, osim Granda", rekao je Đorđe David.

Inače, Rajić se nakon diskvalifikacije obratio svojim pratiocima na Instagramu.

Podsetimo, nedavno je diskvalifikovana učesnica "Zvezda Granda", Vanja Knežević zbog sukoba koje je imala sa žirijem.

Ivan Rajić
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

00:29

VRELI SNIMAK SANJE KUŽET IZ BEKSTEJDŽA ZVEZDA GRANDA ZAPAILIO MREŽE: Šlic do pupka, ona se uvija! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja