KURIR U LJIGU! KOMŠIJE JOVANE JEREMIĆ OTKRIVAJU SVE TAJNE: Naša je, volimo je, a evo ko je u porodici u velikoj SVAĐI!
Foto: Damir Dervišagić, Nikola Anđić

voditeljka glavna tema u medijima nakon otkaza

KURIR U LJIGU! KOMŠIJE JOVANE JEREMIĆ OTKRIVAJU SVE TAJNE: Naša je, volimo je, a evo ko je u porodici u velikoj SVAĐI!

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić glavna je tema medija već danima, a sve zbog otkaza na televiziji Hepi, nakon čega je postala zvezda. Iz tog razloga uputili smo se u njen rodni Ljig, mesto koje često spominje, na koje je ponosna, a u nedavnom intervjuu za Kurir je rekla kako je "seljančica iz Ljiga počela da vlada medijskom scenom Srbije".

Jovana Jeremić
foto: Ana Paunković

Kao što je poznato, Jovanini roditelji bili su godinama ugostitelji, pa nam nije bilo teško da ih pronađemo, jer u Ljigu svi znaju gde je njihova kafana.

Voditeljkine prve komšinice podelile su sa nama detalje drame od pre nekoliko godina, kada Jovana napravila skandal po završetku srednje škole, o čemu se i danas priča u Ljigu.

Jovana Jeremić
foto: Nikola Anđić

- Kad je završila maturu ovde u Ljigu, nije htela da se slika sa svojom generacijom za maturski pano. Jako se zamerila sa svim profesorima jer je nisu proglasili za đaka generacije. Ona se fotografisala posebno i uramila tu svoju matursku sliku sa imenom i prezimenom, gde je pisalo "đak generacije", a onda ju je, da bi što više sugrađana to videlo, stavila u jedan stakleni izlog advokatske kancelarije u centru grada. Obradović se taj advokat preziva, a zvali su ga Muja, po ocu - ispričala nam je jedna od gospođa koju smo zatekli na klupi u parku.

Jovana Jeremić
foto: Nikola Anđić

Od njih smo saznale i malo poznate činjenice o Jovaninoj porodici.

Voditeljka ima starijeg brata i sestru, o kojima do sada nije nikada javno govorila.

- Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je lepša od nje, pravi je đavo. Jovanin brat Peđa je otišao odavde pre desetak godina i nije se vratio u Ljig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran "Dva brata" na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren pre pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih "buve" ovde po Ljigu - otkrila nam je ljubazno komšinica Slobodanka.

Jovana Jeremić
foto: Nikola Anđić

Nakon ovog razgovora uputili smo se do restorana koji je nekada bio u vlasništvu Jeremića, a sada je prilično oronuo i zapušten, ali i do porodičnog doma, koji se nalazi iza lokala. Kuća se nalazi na samom ulasku u Ljig, tik uz Ibarsku magistralu. U dvorištu, na terasi, zatekli smo Jovaninog oca Miju, koji se opuštao uz čašicu rakije, ali on nije hteo da razgovara sa nama.

Jovana Jeremić
foto: Nikola Anđić

Tu smo sreli i jednog radnika na obližnjem gradilištu, koji nam je otkrio da svi u kraju vole voditeljku. Kažu i da se ona žalila što je zbog posla često zanemarivala dete, a to je jedan od glavnih razloga koje je i ona spominjala kada je odlučila da da otkaz na televiziji Hepi.

Jovana Jeremić
foto: Nikola Anđić

- Njoj dete stalno čuva majka. Ona je doveze i ostavi tu po nedelju dana, ode za Beograd. Inače, lujka je Jovana prava, ali je naša, pa je volimo. Mene samo nervira to što je ona vodila "Parove" sa diplomom pravnog fakulteta, meni je to ispod svakog nivoa. Ali to je njen izbor, ona se trudila da dođe u žižu javnosti po svaku cenu, vidimo to sad svakodnevno - kroz smeh nam je ispričao mladić.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

03:29

Jovana Jeremić: Moj muž je moj SEKSUALNI UČITELJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track