ZAVRŠENE PRIPREME, STIŽE PRINCEZA! Luna za sledeću nedelju rezervisala apartman u Narodnom frontu, broji sitno do POROĐAJA!
Foto: Dado Đilas, Nikola Anđić

Spremna

ZAVRŠENE PRIPREME, STIŽE PRINCEZA! Luna za sledeću nedelju rezervisala apartman u Narodnom frontu, broji sitno do POROĐAJA!

Stars -

Luna Miljković broji sitno do porođaja. Pevačica je juče završila sa svim pripremama za dolazak bebe, a od ponedeljka bi trebalo da se smesti u apartman u porodilištu "Narodni front".

Luna Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Ona je u petak bila na ultrazvuku kod svog doktora, koji je, ako je suditi po snimcima koje je pobednica "Zadruge" objavila na Instagramu, konstatovao da se svaki dan očekuje dolazak bebe. Na sreću, trudnoća protiče u najboljem redu, a Luna i njen suprug Marko Miljković s nestrpljenjem čekaju svoje prvo dete. Iako se poslednjih godina sve veći broj javnih ličnosti odlučuje za porođaj u privatnoj bolnici, to nije slučaj kod novopečene gospođe Miljković.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Priintskrin/Toxic

Ona godinama ide kod svog lekara koji radi upravo u ovoj bolnici i nije želela ništa da menja. Suprug Marko je zakupio apartman na pet dana, a ukoliko bude bilo potrebe, oni će produžiti boravak. I kod kuće je sve spremno za devojčicu. Pre odlaska u porodilište Luna i Marko su obišli radnje sa bebi-opremom i pokupovali sve ono što je neophodno za novorođenče. Tokom jučerašnjeg dana smo u više navrata pokušali da stupimo u kontakt s pevačicom, ali ona nije odgovarala na pozive. Nedavno je za Kurir poručila da jedva čeka da ugleda svoju ćerku. - Znam da ćemo Marko i ja biti savršeni roditelji. Spremni smo za ovu najvažniju ulogu. Ja se savršeno osećam i bebin dolazak će samo da nam ulepša život cele porodice - rekla je Luna.

A. Denda, foto, Damir Dervišagić, printskrin Toxic, Instagram

Ceca, Ana, Nataša... I one su se porodile u Frontu

Mnoge javne ličnosti su svoje naslednike donele na svet upravo u porodilištu "Narodni front".

Ceca
foto: Damir Dervišagić

Svetlana Ceca Ražnatović je decu Anastasiju i Veljka rodila u ovoj bolnici, a i njena sestra Lidija se odlučila da u ovoj zdravstvenoj ustanovi rodi svoju decu.

Ana Nikolić
foto: Pritnscreen

Pored njih Ana Nikolić, Nikolina Kovač, Nataša Bekvalac, Danijela Karić , Slađana Alegro, Ana Stanić su postale majke u "Frontu". I glumice Nina Janković i Marina Ćosić su se odlučila da u istoj bolnici vode trudnoće i porode se.

Ana Stanić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Aleksandra Radović je ćerku rodila u "Frontu", ali je od svog izlaska iz bolnice napravila skandal jer je tražila da izađe na sporedni izlaz kako je mediji ne bi uslikali.

Bonus video:

00:59

ŽESTOKA SVAĐA SEKE I RAŠE! Pevačica ga provocirala a onda se on RAZBESNEO: Kako možes da budes tako KAMENA?! Namerno si TO uradila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja