PROSLAVILA SE U OPERACIJI TRIJUMF, A ONDA JE NESTALA Snimila je duet sa Cetinskim, a evo šta danas radi i kako izgleda Sonja Bakić
Foto: Printscreen

voli muzičara

PROSLAVILA SE U OPERACIJI TRIJUMF, A ONDA JE NESTALA Snimila je duet sa Cetinskim, a evo šta danas radi i kako izgleda Sonja Bakić

Stars -

Pevačica Sonja Bakić proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Operacija trijumf". Tada je oduševila sve svojim moćnim glasom i vokalom, pa onda se povukla sa javne scene.

Sonja Bakić
foto: Printscreen

Naime, Sonja je doživela najveći uspeh kada je tokom ovog takmičenja na scenu izašla sa Američkom pevačicom Anastasijom koja nije mogla da sakrije koliko je bila oduševljena Sonjom i njenim vokalnim sposobnostima.

Sonja je, nešto kasnije, snimila duet sa Tonijem Cetinskim, a potom i još jednu pesmu.

Godine 2009. učestvovala je na Beoviziji sa pesmom "Ništa novo", ali je zauzela poslednje mesto osvojivši samo jedan poen od publike, a nijedan od žirija.

Danas je udata za gitaristu Sinišu, sa kojim nastupa na prekookeanskim kruzerima, a više nema crnu kosu, već je sada plavuša.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:18

U CRNOM MINIĆU I ČIZMICAMA ČUKNULA MU NOVI AUTO! Snimak Milice Todorović postao HIT na mrežama, a njoj BAŠ SVE PO VOLJI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track