UNU SVI ZNAJU, A OVO JE MLAĐA ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA! Lara izrasla u pravu lepoticu, do sada je niko NIJE VIDEO, evo kako izgleda!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

PONOSAN OTAC

UNU SVI ZNAJU, A OVO JE MLAĐA ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA! Lara izrasla u pravu lepoticu, do sada je niko NIJE VIDEO, evo kako izgleda!

Stars -

Pevač Zdravko Čolić sa suprugom Aleksandrom ima dve ćerke - Laru (14) i Unu (19) koje su izrasle u prave leptice.

Čerka Una veoma je aktivna na društvenim mrežama, te je dobro poznata javnosti. Dok mlađa Lara trenutno završava osmi razred i za sada se ne eksponira previše.

Ona je sada imala malu maturu, a za ti priliku odabrala je crvenu haljinu.

Lara Čolić
foto: Printscreen

Ćolina mlađa ćerka je privukla ogromnu pažnju prisutnih, pa su mnogi hvalili njen stajling, ali i negovano i lepo lice i komentarisali da liči na tatu.

Inače, i Larina starija sestra Una ne prestaje da privlači pažnju javnosti kako atraktivnim izgledom, tako i istančanim ukusom za modu.

Na njoj se uvek mogu videti stvari po poslednjoj modi, skupocene, a dugo se pričalo o Uninoj torbi poznatog francuskog brenda koja košta oko 1.900 dolara. Torba ne bi bila tako posebna da za nju nije postojala lista čekanja. Srpska blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, tada se požalila kako joj je upravo ovaj komad stigao nakon šest meseci od poručivanja, jer nije uspela nigde pre toga da je pronađe.

Zdravko Čolić
foto: ATA Images

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:06

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U ZANOSNOM IZDANJU! Una zavodljivo pozirala ispred ogledala, i oduševila sve izgledom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track