MARIJA KARAN U VEZI SA BIVŠIM MUŽEM ANE MIHAJLOVSKI?! Glumica nakon razvoda SMUVALA srpskog biznismena, svi detalji ROMANSE (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

opa!

MARIJA KARAN U VEZI SA BIVŠIM MUŽEM ANE MIHAJLOVSKI?! Glumica nakon razvoda SMUVALA srpskog biznismena, svi detalji ROMANSE (FOTO)

Stars -

Glumica Marija Karan, nakon razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina, navodno je uplovila u vezu sa bivšim suprugom voditeljke Ane Mihajlovski i vlasnikom produkcijske kuće Goranom Stamenkovićem Gošom.

Naime, kako se navodi, lumica i biznismen otpočeli su romansu ubrzo pošto je dobila glavnu ulogu u domaćoj verziji serije "Dinastija", koju snima upravo Gošina produkcijska kuća. Prema tvrdnjama upućenih, Goran i Marija svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno.

- Karanova nije imala nekih većih problema u braku, ali kako ni pored brojnih poznanstava nije uspela da ostvari karijeru u Holivudu, želela je da se vrati svom poslu u Srbiji. Tu su krenule sve češće nesuglasice, koje je par okončao razvodom - priča izvor i dodaje:

Goran Stamenković
foto: Zorana Jevtić

- Marija je od Goše dobila ulogu u našoj verziji "Dinastije". Varnice su sevnule već nakon prve klape. Nisu mogli da sakriju simpatije. Goran je sve češće dolazio na snimanja i cela ekipa je videla da se nešto dešava. Ubrzo je Marija na setovima počela da dobija na stotine ruža, a fotografije sa buketima delila je i na društvenim mrežama, ne otkrivajući od koga su. Viđaju se uglavnom nakon snimanja, u kasnim večernjim satima. Marija ga posećuje u njegovom domu na Dedinju. Još uvek se trude da sakriju vezu, ali je pitanje trenutka kada će ona postati javna.

Goša bivšu suprugu vodi na putovanja

Goran Stamenković takođe održava dobre odnose sa Anom Mihajlovski, s kojom ima ćerku, o čemu svedoče putovanja na koja odlaze skupa. Iako ne vole da se eksponiraju, mediji su ih jednom prilikom raskrinkali kada je voditeljka objavila fotografiju iz Amerike na kojoj se u pozadini nazirao i Goša. Nekoliko meseci ranije su, navodno s naslednicom išli i na putovanje u Italiju. Takođe, on je poznat i po dugogodišnjoj vezi sa voditeljkom Katarinom Šišmanović.

Goran Stamenković
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/I.B/S.telegraf

Bonus video:

00:16

MARIJA KARAN MIŠIĆAVA I ZNOJAVA: Glumica pokazala kako trenira, pratioci ODUŠEVLJENI njenim izgledom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja